Dabbe
    2,8
    Dabbe hakkında görüşlerin ?

arslansoylumsn
    arslansoylumsn

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
    filim korkunç diyil ama aniden ekran atlayan neseleler açyipşeylerle filimi korkunç yapmaya çalışmışlar am yinede izlenir
    mustradamus88
    mustradamus88

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
    ya konu çok güzel ve mühim bi konu ama filmdeki oyuncuları sokaktan topladılar herhalde... Cinler,dabbe vs. bunların adı geçtiğinde zaten insanı ürküten şeyler olması dolayısıyla filmi merak edip izlemiştim...Ama oyuncular olayı bitirdi..
    alpatis16
    alpatis16

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
    yönetmeni-senaristi-yapımcısı tek kişi olan çok kısıtlı bir bütçeyle çekilmiş bu filmin daha iyi olması beklenemezdi.filmi izlerken gülen akadaşlar bir de yalnız ve gece izlesin.
    me-10-nc
    me-10-nc

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    biz filme 8 erkek arkadaş gittik
    ve bütün sinemadakilerle beraber koptuk gülmekten
    hayatımda izlediğim en komik korku filmiydi....
    turkelbaris
    turkelbaris

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Konusunun urkutucu olduguna katiliyorum fakat oyunculuk dehset verici!!! Konu beni bu kadar urkuturken ancak bu oyunculukla bu kadar gulebilirdim..
    Chev
    Chev

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    yapılan acımasız yorumlara hiç katılmıyorum bence gzl di daha da gzl şeyler olacak inş.
    pnrsn
    pnrsn

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    harika bi komedi filmi..
    hiperdepressiv
    hiperdepressiv

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Filmin tedirgin edici hatta korkutucu bir özellği var.Geniş bütçeyle çekilen ve komediye dönüşen bir çok Amerikan korku filminden bu yönüyle iyi.Fakat bazı şeylere dikkat edilmemiş.Mesela Hande ,Tarık'ın evine ancak çilingir tutarak girebiliyor neden sonra evde Tarık'ı görünce hiç şaşırmadan ,neden kapıyı açmadığını değil neden telefonlara cevap vermediğini soruyor.Diğeri de "ya sen nasıl girdin içeriye "falan demiyor.
    Sekiz yaşındaki bir çocuğun farkedebileceği bu tür tutarsızlıklar nedense bizim yönetmenlerimizin gözünden kaçar.
    Herşeye rağmen film ilersi için umut vaat ediyor
    deli-matematikci
    deli-matematikci

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bu puan bilene çok,kim verdiyse .. : @
    e-ergener
    e-ergener

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bence de çok güzel bir film... Herkes görsel efektine bakıyor.. Abi kurguya bakın hele... Senaryoya bakın... Eksiği biraz deneyimsiz abilerim ablalarım oynamış sinema filmi açısından o kadar.. Başka her şeyi 4x4 lük bence..
    mrtylvz
    mrtylvz

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    maalesef filmde beni çeken hiç birşey yoktu tek kelimeyle olmamamış yinede emeğe saygı göstermek lzaım bu diğer filmlerin yolunu açsın daha iyileri vizyona girsin
    stellaipek
    stellaipek

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Hiç sevmedim kimseyetavsiyem yok.
    dinopis-2
    dinopis-2

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Dabbeye önyargıyla yaklaşmak bence çok yanlış. Çünkü korku türü sinemamıza gireli çok olmadı ve gelecek için vaat eden bir film olduğuna inanıyorum. Yönetmen sonunu bağlamada çok zorlanmış ve oyunculuklar vasatı aşamamış ama insanı yerinden zıplatan sahneler çokça var. Bence izleyin ve kaliteli korku filmlerini ilerde türklerin de yapacağına inanın.
    kamikazeturk
    kamikazeturk

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    özellikle kurgusu ve bir takım sembolik anlatımları zamanla daha iyi anlaşılacak.filmi önyargıyla izleyenler çok şey kaçırdı.Ben Dabbe-2'nin çok iyi olması için dua ediyorum,çünkü Dabbe'ye gerçekten inanılmaz haksızlıklar yapıldı.
    muhins53
    muhins53

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    hiç korkunç değildi.Ses efekleri ile bile korkutmuyordu.daha iyi yapımları beklıyoruz.