D@bbe: Bir Cin Vakası
    1,9
    D@bbe: Bir Cin Vakası hakkında görüşlerin ?

ozlemertokat
    ozlemertokat

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    ilk film kadar etkilenmedim ne yazıkki; ayrıca semum gibi dabbe 1 gibi de değildi bu seferki,ama şööle bişey var insanı etkileyen içine çeken ve filmin sonundaki allah inancının sorgulanması ile insanı çok derin düşüncelere iten bişey. Ses efektlerinin çok iyi kullanılması karanlığın çok güzel ifade edilmiş olması oyunculuğun başarısızlığını kapatmaya yetmiş..İzleyin derim..
    Augustus-2
    Augustus-2

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    bu filmi yapanlar, izleyicilerin televizyon - sinema izlediğini hiç düşünmemiş mi? ordan burdan bulup buluşturduğu filmlerden-dizilerden arakladığı sahneleri bize yeni bir şeymiş gibi yuttururken hiç utanmadı mı? filmin arasına bol miktarda ani ve gürültülü efektler ekleyince o film korku filmi mi oluyor? bu kadar kötü oyuncuyu nasıl büyük bir özenle bir araya getirmiş? bu filmi izlediğim için çok pişmanım.
    sunguinary
    sunguinary

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Bu film avrupada gişeye girmiş olsaydı yumurtayla protesto ederlerdi .. Gülmek için gidebilirsiniz .. Oyunculuk , efekt , kurgu herşey berbat 1 puandan düşük not verilebilse verirdim ..
    ertan-demirel
    ertan-demirel

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    ilk defa bir yorum yazıyorum başka hayal kırıklıkları yaşanmasın diye. aslında ortada film felan yok bir ev beş kişi var üçü çocuk o kadar bence tamda türk sineması iyi yerlere gelecek başarılı yapımlar var derken bu film türk sinemasına ve izleyicisine hakarettir. hava soğuk ısınmak için bile gidelim demeyin saygılar...
    sadik86
    sadik86

Önemli!!!

Hayatınızda izlediğiniz en kötü film vardır bir de hayatanızda bir daha izleyemeyeceğiniz kadar kötü film vardır. Bu kadar kötü bir film bir daha çekilmez. Boşuna paranızı vermeyin yazık, günah. Emeğe saygılı olmak gerekir ancak bu filmde emek de yok. Lütfen yazdıklarımı önemseyin ve benim gibi paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın.
    lost24
    lost24

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Çok berbat bir film olmuş peki neden;

-Filmin başındaki parşömen kağıdı ve anlatım sıkıcı boyutta uzun ve filmin ilerleyen dakikalarıyla o parşömen kağıdının hiç ilgisi yok esamesi okunmuyor.
    -Film çok karanlık sanki evde gece lambasıyla geziyorlar gibi.Madem bir olayı anlatacaksın ve bu olaylar dizesi evde 5 kişi üzerinde geçecek en basiti neden evin konumunu gündüz gözüyle izleyicinin kafasına oturtmazsın.Filmin ormanın içinde bir villa olduğunu bitimine yakın öğreniyoruz.
    -Efektler çok saçma ve gereksiz yerlerde kullanılmış.Resmen ziyan edilmiş.Duvarda bir suret beliriyor ama o sureti kahramanlardan kimse görmüyor ve suretin filmin ilerleyen dakikalarında hiçbir işlevi yok.Orada unutuluyor sırf yapılmak için yapılmış bir efekt bence yazık..Jan de bontun haunting filmindeki gibi bir efekt sahnesiydi.Fark onun filminde hiçbir efekt boşa gitmemişti..
    -Ounculuklar,senaryo çok kötü gerçekten bitsede gitsek tadnda bir filmdi.Herkezin ses şiddetinden burnu kanarken çocuk kan kusuyor ve sonra kalkıp hiçbirşey olmamış, sanki kan kusan o değilmiş gibi 200 beygir ciğerle etrafta koşturuyor.Bana terminatörden bir sahne gibi geldi:S
    -Etrafta boş boş siyah dumanlar koşturup duruyor.Yani kuzu gibi 5 kişi bekliyor dumanda sanki filmi ileri geri sarıyormuşsun gibi bir geliyor bir gidiyor.Gelince çığlıklar patlıyor gidince birden evin reisi adama odalara gidip birşeyler getirme şevki geliyor.Ya gerçekten hasan karacadağdan bu kadar kötü bir senaryo beklemezdimki elinde gözüken güzel efektler yapabilen bir kadro ve maddi güç var.Konu desen 10 numara.EE hasan bey o zamn sadece yapman gereken tutarlı,akıcı,daha açıklayıcı bir senaryo yazmak.Ben hasan karacadağdan semumdan sonra daha umutluydum.Semum filminin son bölümleri her ne kadar play station 2 oyunlarının efektleri gibi olsada canavar gibi bir senaryosu vardı.He birde jenerik kısmınada değinmeden edemicem.Oyuncuların isimleri tek tek sıkıcı bir şekilde izleyiciyi esir ediyor.Sen parşömen kağıdıyla sıkıcı bir uzunluktaki girişten sonra direk ekrana dabbe2 die girseydin oyuncu isimlerini ya filmin sonuna yada film sahneleri ilerlerken köşelerde verseydin olmazmıydı.Başta aşağı rezaletti.Çöpe gitmiş başarılı efektler, karanlık sahne,berbat senaryosuyla bana göre asla gidilmeye değer bir film değil..10 üzerinden 4 bu 4 notumda hasan karacadağa değil efektörlere...
    citilli
    citilli

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Ömrüm boyunca seyrettiğim en kötü,işe yaramaz filmdi.Bir evin içinde 5 kötü oyuncu ile çekilmiş hiçbir konusu olmayan ismiyle alakası olmayan ve sinirden güldüğümüz bir filmdi.Kötü bir filmin nasıl çekildiğini görmek isteyenler gidebilir.
    byz-2205
    byz-2205

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Film tam bi felaketti... gittigime gidecegime bin pişman oldum resmen Allaha inanmayanların yaptıgı bişey keske gitmeseydim en sonunda sana inanmıyorum Allah die bagırıyor adam tam bi felaket ve ateist bi düşünce tarzı filmi tavsiye etmiyorum arkadaslar...
    gslicadi91
    gslicadi91

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    dabbe serisini korku yönünden cok basarılı bulmadım.ama şöyle birşey var etkileyici.bunun bir nedenide snırım biraz dinsel.mesela büyü filmi cok korkunc olmamasına rğmen bni cok etkilemişti.ama dabbe 2 dabbe1 kadr olmamıs.ve günümüzde artık korku filmlerinin konularının ksırılştığını görüyorum hp aynı yerde dönüp duruyorlar birz daha güzel fikirlere ihtiyc var. inş ülkemizdede en kısa zmnda iyi senaryolar olur ve bizde büyük keyfle izleriz.
    aktasengin
    aktasengin

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en berbat filmdi.salonda toplam 4 kişiydik bn arkadaşım ve tanımadığımız 2 kişi daha o 2 kişi filmin ikinci yarısında uflaya puflaya salonu terketti bizde öyle...berbat bi filmdi verdiğiniz paraya yazık olur aman gitmeyin...
    turkpoet
    turkpoet

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    1. cisinide seyretmedim .
    2.cisinede tenezzul etmem ama.puanı 6.3 olmus bu filme cok sadece onun icin yazıyorum. 0 puandır .
    deanwinchester-2
    deanwinchester-2

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    sadece filmin bir an önce bitmesi için dua ettim. bu kadar kalitesiz ve sıkıcı olacağını hiç tahmin etmezdim.Oyunculuğu hiç beğenmedim. belki senaryodan dolayı bana öyle gelmiş olabilir.korkmak için gideceklere tavsiye etmiyorum.
    karademir-23
    karademir-23

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bikaç arkadaşla birlikte gitmiştik filme..açıkçası iyi bir korku izleyeğimizi düşünüyodum..ancak sadece ses efektlerine yüklenmiş korkular korkudan ziyade zamanla gülmeye teşvik ediyodu:)) iyi bir film diyemicem.umarım zamanla daha iyileri çekilir..bu arada paranormal activity filmi ile kıyaslayanlar olmuş açıkçası biraz insaf diyorum..
    safa-33
    safa-33

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    konu nedir? film nerde başladı? bu filmde ne anlatıldı? sorularını kendinize sorarak kahrolacağınız bir film.. ve verdiğim paraya yazık diyeceğiniz bir film! tabi buna film demek doğruysa..ayrıca losttan çalıntılar var.yazık.. çok yazık..
    ssinemmeniss
    ssinemmeniss

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bugün izledim... ve büyük bir pişmanlık içindeyim..1.sini beğenmiştim ama buna film demek yazık olur..çığlıktan başka birşey yok..verdiğim paraya acıdım doğrusu...
    büyük hayal kırıklığı içindeyim!!