D@bbe: Bir Cin Vakası
    1,9
    D@bbe: Bir Cin Vakası hakkında görüşlerin ?

diegoo-2
    diegoo-2

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Bu flime kimse gitmesin bu filime güzel diyenler bence kıyametin alametidir sakın benim gibi salaklık yapıp gitmeyin flim basladı 10 dkka sonra flim arası ne saçma bişe ya :))))))))))))) sakın gitmeyin paranıza zamanınıza yazık..
    nuriye86
    nuriye86

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    bence korku değil komedi dense daha iyi olurdu bunca zaman korku filmi izledim en berbatı bu film di diyebilirim.
    oguzhanaltay
    oguzhanaltay

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Korku filmi kategorisinde daha yiyeceğimiz kırk fırın ekmek olduğunu gözül bir örnek daha... Yalnızca bilgisayar efektleriyle film olmayacağını, en başta sağlam bir senaryo ve ekip gerektiğini bir kere daha görmüş olduk. Tabi bu saydıklarım da büyük bütçeler gerektirdiği için bence en iyisi, becerebildiğimiz alanlara dönelim, bu işi de ustalarına bırakalım.
    hamzamete
    hamzamete

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    selam arkadaşlar dabbe filmi razalet kelimesi bile fazla küfür yazmak istemiyorum ama gerçekden ayıp 5 kişi triplexs bir evde bagır cagır zart zurt sesler efekt diyen arkadaşlarada katılmıyorum o para bana verselerdi ben dabbe konusu nu öle bir anlatırdımki bundan daha iyi olucagına garanti veririm hatta en azından insanları bu konu hakkında bilgilendirirdim yazık sonra türk sineması öldü diyorlar yapılan dogru filmleri tenzih ediyorum ama bu film tam bir kabusdu boşa geçen kocabir 3 saat yazık haram olsun paramız geçdi hakkımı helal etmem seyirciden yönetmenin özür dilemesi lazım 1.bölümü eh demişdim 2.si daha iyiolur umuduyla gittim ama 1. daha güzel sayılır en azından hasan efendi çıkıp insanlardan özür dilemesi lazım kanmamak lazımmı 2. serilere dikkat diyelim paylaşalım ki böle beceriksiz herifler para kazanmasın barii yada bana verin ben size dabbe yi anlayım daha net anlarsınız herkese iyi seyirler dabbe degil ama
    maestrokemanci
    maestrokemanci

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    berbat.. filmin yarısında kahkaha attık, ne olduğunu anlamadığımız bir şekilde de son buldu..
    axi-mertcan
    axi-mertcan

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Görsel Yönden Cok Güzel Ve Etkileyici ama korkma yönünden ben pek korkmadım sadece fazla ses oldugu icin biraz tırstım 10/5
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    radyoda çalan adagio parçası hariç zaten o da sonradan bozuluyor film tam anlamıyla bir felaketti. araf filmi bile bu filmin yanında oscar alır o derece yani. hayatımda izlediğim en kötü filmdi. ne bir oyunculuk ne bir senaryo hiç bir şeymi olmaz bir filmde ya. koskoca bir hiçten başka birşey değil.
    barisch1
    barisch1

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü filmdi.. en kötü korku filmi demiyorum çünkü filmi korku kategorisine koyamıyorum. Resmen salon kahkahalardaydı. Bu kadar komik diyaloglar, bu kadar kötü oyunculuklar olamaz...
    Selçuk Orhan
    Selçuk Orhan

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    simpsonlar tadında süperr bir korku filmi olmuş ..yönetmen gümlemiş kardeşş kimse kusura bakmasın puanım 2 10/2
    cenk-som
    cenk-som

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    şimdiye kadar gördüğüm en berbat film.
    arabbana
    arabbana

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    filme gitmeyin..kulak ağrısı garanti...(sinemanın ses sistemine göre değişebilir ama kaliteli ise kesin kulak ağrısı.. yapar.) hatta evde oturun dabbe 1 i izleyin daha karlı çıkarsınız....
    dursiye-kizil
    dursiye-kizil

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    çok kötü bir film gitmeyin hiç güzel olmamış çıktığınızda bu neydi ya bişiy anlamadım diyosunuz anlamsız ve hiçte korkunç değil...
    büyük umutlarla gittim hüsrana uğradım
    zolaa01
    zolaa01

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Bu filmin ilki çok mu güzeldi de 2.sinde büyük bir beklenti oluştu.
    emrah-y
    emrah-y

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    adamın kapıya tekme tokat dalma sahnesi sinemada herkesin kahkahalar attığı sahne oldu. ciddi bu filme izlenebilir diyen var mı?
    m-dog
    m-dog

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    kötü ötesiii film korkudan çok komediydiii..
    oyunculuk sıfırdı...
    Zaman kaybi..