odinhan
1.029 değerlendirmeler
17 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Çok fazla babam ve oğlum taklidi bir filmdi,karakterler filmin temasını yansıtmakdan çok uzak ve çok samimiyetsizdi. Başarısız bir drama denemesi. 10/5
Aile değerlerini anlatan bir film olmuş. Kendi derdine düşmüş çocuklar, aile sorunları, parasal sorunlar... Aileyi bir arada tutan anane... Güzel oyunculuk özellikle barış karakteri çok iyiydi.
O kadar vldki bu film. Grmek istedim bende. Ama hite beklediim gibi bulmadm filmi. Hi bir derinlii olmayan karakterler. ok abartl ve teatral bir oyun karan Celile Tolon. Akas hi uygulanmadm, hislenemedim. Vasat bir filmden teye gidememi.
Aile bağlarını anlatan günümüz dünyasındaki ilişkileri sorgulayan içten bir film.Senaryo ve kurgusunu çok orjinal bulduğumu söylemem fakat bizleri anlatan bir film diyebilirim. İzleyebilirsiniz 2.ilizebet ve içinde ufakta olsa komik durumların yaşandığı film. Saygılarımla...
yaşlı anne, sorunları olan 4 evlat ve torun(ları) etrafında dönen on numara 5 yıldız türk draması.. Sürükleyicilik kadro kurgu anlatım herşey çok ama çok güzel.. Sonu daha etkili bitebilirdi.. salya sümük ağlatacak şekilde bitme anı geldi ama golu atmadılar... bu şekilde daha etkisiz bir son tercih etmişler.. gene de 10 /10
Yalın,tertemiz bir anlatım,kaliteli kadro,güzel film...Toyon'un oyunculuğuna hayran kaldım.Duygusal içeriğine rağmen bir o kadar sempatik diyologlar mevcut filmde.İzlemekte fayda var...7/10
Gidin görün izleyin derim ben. Anane, torun, çocuklar ve huzur evi. Filmi anlatmayım ben, siz gidin izleyin annenizi daha çok seveceksiniz, yanından ayrılmak bile istemeyeceksiniz. Yalnız annesi vefat edenler bu filmi izlemesinler daha çok üzülmesinler sonra. Barış rolünü oynayan deniz deha loster ben seni yerim yer 1, 2, 3 anane uyan artık!