Eyyvah Eyvah 2

fhi06
fhi06

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
recep ivedik gibi film demeye bile dilimin varmadığı şarlatanlıkların gişe rekorları kırdığı bu ülkede böyle samimi filmleri görmek umudumu korumama neden oluyor.
f3309610
f3309610

31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Mutsuz bir gün de mutlu olmak istiyorsanız, en azından 2 saatliğine sakın kaçırmayın derim. 10/10
wolverine12
wolverine12

28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
İlk Filme Bayıldım İkincisini İzlemek İçin Sabrım Kalmadı :) :) :)
jesibundy
jesibundy

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
film, sıcak bir havayla başlıyor. iyi espiriler peş peşe geliyor ve sizi filme bağlıyor. ta ki ilk yarının sonuna kadar. ikinci yarı sanki bir kopukluk var, bir olmamışlık var gibi... ya da bana öyle geldi. bence film doktor karakteri üzerine kurulu olabilirdi. "iki rakip aşık" daha çok güldürürdü kanımca. çünkü ikinci bölümde doktor karakterini arıyor gözleriniz.
film yine de hoş bir seyirlik olarak az çok verdiğiniz paranın hakkını vermeye çalışıyor. şu an vizyonda daha iyi bir komedi yok. o yüzden fırsatı olanların es geçmemesi gereken bir film.
andromeda-2
andromeda-2

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
eglenceli bir film sıkılmadan izleyeceğiniz kesin, niye bu kadar az puan almış onuda anlamadım....
sinema
1 ziyaretçi
16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
İlk filmin ardından daha eğlenceli daha hoş bi film sunmuş bizlere Ata Demirer . İyi seyirler ,iyi eğlenceler.
karniyaz
karniyaz

24 Mart 2011 tarihinde eklendi
çok keyifliydi. ilkini güzel tamamlamış. emeği geçenler sağolsun.
arcgoktas
arcgoktas

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
film sıkmadan izletiyo kendini ama kahkahalara boğduğu da söylenemez iyi pazarlama diye buna derim ben 7/10
non-linear
non-linear

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ilkinden bile güzel...
belaltı esprilerin cılkını çıkarmadan da komedi filmi çekilebilebiliyormuş demekki
ailece izledik çok beğendik umarım böyle filmler daha çok çevrilir...
solorate
solorate

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
yine iyi iş çıkarmışlar.genel bir gülümsemeyle, zaman zaman kahkahayla izledim.8/10
gururtulgar
gururtulgar

10 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film. tavsiye ederim. 8
asisto
asisto

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ilk film kesinlikle daha iyidi. çok şişirmişler... 6/10... evde izleyin...
valecc1
valecc1

20 Şubat 2011 tarihinde eklendi
2 yerde guldum..nerelere guldunuz cok merak ettim arkadaslar..
ardahan1974
ardahan1974

30 Mart 2011 tarihinde eklendi
film bir muhabbet havasında geçiyor, bence ilk filmin mirasını yemiş.üçüncüsü yapılacaksa biraz daha senaryo üzerine çalışılmalı.yinede keyifle ailecek izlenebilecek film
Salih Cobani
Salih Cobani

7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Az önce izledim geçen filimde salt komediydi bu filmde işin içine hüzünde girmiş. Özellikle Ata Demirerin oyunculuğu çok iyiydi. Gülmek ve hoş vakit geçirmek için güzel bir film ben çok beğendim. filmin puanı en az 8 olmalı