Duruşma
    2,7
    Duruşma hakkında görüşlerin ?

Engin Yüksel
    Engin Yüksel

15 Aralık 2021 tarihinde eklendi
    Muhteşem bir oyuncu kadrosundan, kendini izleten ve gülümsetebilen trajikomik bir film. İzlenmeye değer 7/10
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Güven Kıraç a çok gülmüştüm...
    throughout
    throughout

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    uzun zaman önce vcdde izlemiştim ve yarım bırakmıştım.. çok sıkıcı ve gereksiz bir film.. meltem cumbul ve güven kıraç nasıl böyle saçma bir filmde oynamayı kabul etmişler hayret doğrusu
    mavigitar
    mavigitar

20 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    burdaki yorumların birkaçına inanarak izledim bu filmi. burda aldığı puandan daha azını hak ediyor maalesef. bir kere sinir bozucu ve bir yere bağlanmayan saçma bir konusu var. komedi değil dram değil! bence ne olduğu belli değil. şahsen filmi izlerken sinirim bozuldu. yani film komedi gibi gözükmediğinden gülemiyorum ve bi o kadarda sinirim bozuldu :) bi işi beceremediler ve bir seyirci olarakta öle baktım bende şahsen. çok boş film. 1/10 üzgünüm :)
    Majör-2
    Majör-2

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Sakın ola, filmin burada almış olduğu puana bakıp izlememezlik yapmayın...Son dönemde sıkça karşılaştığımız ilkel, taklitçi, abuk Türk komedilerinden çok çok daha güzel bir film...Filmi arşivimde tutuyor ama burada aldığı puandan dolayı izlemiyordum.Bugün cesaret edip izledim ve 9 yıldır izlemediğime pişman oldum.Filmin bazı sahnelerinde abartılı kahkahalar da attığımı söylemeliyim.Güven Kıraç ve Zafer Algöz’ün karşılıklı replikleri zaten bitirdi beni...Çok eğlenceli ve bol kahkahalı bir 100 dakika geçirdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.Arşivimindeki yerini daha da sağlama aldı şimdi bu yapım...Bırakın yeni yetme Türk Komedilerini ve bu filmi izleyin...8/10
    Demirtas
    Demirtas

24 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    Herkesin zevkine saygı duymak gerekir.O nedenle bu filmin aldığı notu her ne kadar çok düşük bulduysamda kimseyi eleştirmeyeceğim. Herkese hitap eden bir film değil onu kabul ediyorum ama ben şahsen sinemadada izlediğimde, evimdede izlediğimde çok keyif aldım. Çok güldüm. İzlememiş olan herkese tavsiye edebilirm.
    karizmatik062915
    karizmatik062915

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    şu meltem cumbulun oyunculuğunu bi sevemedim gitti ya gönül yarasında biraz hoşuma gitti o kadar bu kadın nasıl oyuncu olmaşsa
    sinankaldan
    sinankaldan

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    çok eğlenceliydi ya muhteşemdi resmen koptum filmi seyrederken hala da gülüorum aklımdan hiç çıkmıo filmdeki espriler harika ya izleyin pişman olmazsınıız
    asli26asli
    asli26asli

24 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    film kesinlikle bu puanı haketmiyor. puan sizi yanıltmasın, film gerçekten çok eğlenceli. oyunculuklar süper ve konu oldukça izlenesi...