Son derece amatör bir film. Herşeyi bir kenara bırakın seslendirmeler bile insanı filmden soğutuyor. Özellikle başrolün seslendirmesi bir facia. Konu olarak güzel bir fikri var filmn ama heba edilmiş. Bence zamanınızı kaybetmekten başka bir işe yaramaz.
İmam hatip mezunu olarak bizim hayatta karşılaştığımız önyargıları anlatmasını en azından değinmesini beklediğim bir filmdi ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. tereciye tere satmaya kalkışan bir film.
ben imam hatip lisesi mezunuyum. film muhafazakar kesim tarafından dahi çok başarısız bulundu. bunu yapımcı da, yönetmen de kabullendi. eski türk filmlerinde imamlar kılıksız, paspaye gösterilirdi, bunda da laptoplu motosikletli bir tip gördük. şunun ortasını bulamadık gitti... netice itibariyle zamanı, parayı bir tarafa bırakın, moralinizin dahi çökeceği ucuz bir film. puan vermeye değmez.
çok güzel bi film.bu kadar düşük puan almasına çok şaşırdım.anlatılmak istenen çok güzel bi şekilde anlatılmış.oyunculuklar biraz yapmacık gibi ama diğerlerinin yanında o kadar da göze batmıyo.mutlaka izlenmeli.
Öncelikle film çok itici izlemek için kaybettiğim zamana yazık...Bu yorumu yazarken bile filmden daha çok iyi vakit geçirdim.Oyunculuk bakımından başrol dahil hiç birisi güzel değil.Konu başta gayet iyi gibi geliyor insana ama sonraları çok kötü...delinin replikleri iğrenç ötesi...dilek ağacının hiç bir esprisi yok...birde bir genç kızm motora bindi diye kimse bu kadar abartmaz...harley davidsonu kullanmakta bu kadar kolay olmamalı...filme 100 üzerinden 10 veriyorum...
daha iyi bir film bekliyordum ama biraz hayal kırıklığına uğradım.Arkadaşlara katılıyorum filmde bir çok hata mevcut ayrıca oyunculuklara fazla önem verilmemiş birde delinin ikide bir söylediği replikler sinir bozuyor sonuda klasikti.daha iyi türk filmlerinin olduğu şu sıralarda bu filmi izlemesenizde olur.
Başrolde oynayan oyuncumuz sanki silah zoru ile oynamış gibi.Ayrıca dublaj sesi de hiç uymamış bu adama.Çok amatör bir film gibi geldi bana ve zorla bitirdim filmi...6/10