Son zamanlarda izlediğim en başarılı filmdi.Aşk ve sadakat adına gerçek bir dersti.Hayatın insanlara keşke dedirtmeyecek kadar acımasız ve geri dönüşü olmayan bir çizgisi olduğunu gösteren gerçek bir başyapıt.Çok beğendim,filmde hemen hemen herkes rolünün hakkını vermiş.Tebrik ediyorum.
filmi tabiki çok merak ediyordum.filmin ilk yarısında bir an şüpheye düştüm acaba mı dedim bu film bu kadar boş bir şekilde dewam edermi diye ama öyle olmadı yönetmen çoğu şeyi filmin sonuna saklamış ve sonuçta bizi tatmin edebilecekbir son yapmış ve ben bunu beğendim.ferhan şensoyun oyunculuğudda çok güzeldi ama biraz yaşını almış.filmdeki hani üniversite filmi içinde komedide olmalı demişlerya bu yüzden oraya bir çocuk koymuşlar bu olmamış bizi hiç güldürmedi hatta tebessüm bile etmedik.filmde genellikle kampüsistan dizisi oyuncuları wardı ama bazılarına sinema ağır gelmiş diye düşünüyorum.
İnsanın yüreğine dokunan sıcacık bir film olmuş..Eksikleri yok mu tabii ki var..Ama bazı saçma sapan amerikan filmlerini izleyeceğinize bu filmi izleyin bence..
Ferhan Şensoy son dönemin en iyi tiyatrosucusu ve ben sinemada bu kadar başarılı olabileceğini ya da önem vereceğini sanmıyordum. Tebrik ediyorum film çok güzel olmuş Ferhan Şensoy ise inanılmaz oynamış. İnşallah film çekmeye devam eder ülkemizin sanat açısından gelişmesine çok katkısı olacağını sanıyorum. Filmi beğenenler bir de Ferhan Şensoy'un tiyatro oyunlarına gitsinler çok daha beğeneceklerine eminim!.. Belki de ben filmi Ferhan Şensoy hayranlığı yüzünden çok sevdim. 9.5/10
yani şu sıralar gittiğim en güzel film di.. gidilmesi ve izlenmesi gerekilen bir film olduğuna inanıyorum. belki reklamı pek yapılmıyor ama aradan sıyrılacağını düşünüyorum...
Filmin seneryosu gayet güzel..Son dönemde gidilebilecek en güzel filmler arasında.. Ama şunu da söyliyeyim bu konu çok daha güzel işlenebilirdi ve yönetilebilirdi..
Öncelikle Ferhan Şensoyu komediden farklı bir rolde gördüğüm için öncelikle şaşırdım. Pardon ve şans kapıyı kırınca'da Ferhan Şensoy yeterince reklam yapamadı. Film vizyona gireli yaklaşık 4 gün oldu ama ben gene yeterince tanıtım göremiyorum.Filme geline seneryo ve kurgu olarak gerçekten beğendim. Sonu her nekada mutlu bitmesede benş etkşledi. Gitmenizi tavsiye ediyorum
Selam Arkadaşlar:) Bence çok çok güzel bir film:) Hayata dair:) Belki sürekli söylenen şeyler ama güzel bir anlatım:) Ferhan şensoy ve diğer oyuncular mükemmel:) Gerçi beni en çok güldüren Durul Bazan oldu ama:)Mutlaka izlenilmesi gereken bir film:)Tavsiye ederim:)Mutlaka gidin:)