filizusta91
3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Biraz daha zengin bi film bekliyodum açıkcası fena değil ama iyide değil.basit bir film olmu$.ama hoş yer yer eglencelide denebilir. Kısacası 1o'da 6 werdim ben . .
Gürgenden beklediğim performansı yakalayamadım... gürgen yardımcı erkek oyuncu rolünü çok iyi yapabilir fakat. baş rol ağır geliyor.. sarp batırmış. telafuzları anlaşılmıyor bir çok kere ne dediğini anlayamadım...kadın gibi konuşmaksa görgende yapıyor ama söledikleri normal halindeki gibi gayet anlaşılıyor... film gidilmese de olur tadında..
hayret birşey kalite olarak recep ivedikle aynı ama iki filme baktığımızda recep ivedik puan olarak iki katı.... işte arkadaşlar reklamın film sektörüne büyük katkıları.... reklamla büyük işler çevrilebilir ki öylede oluyor....
çok güzel bir film ve ilginç.özellikle sarp apak çok komikti.bu film recep ivecikten sonra gelicek komedi filmi bence.hele bir ağda sahnesi varki mütiş komik:)
öylesine bir film, gitmemeniz kayıp değil yani.. bu arada söylemeden geçemem sarp apak gerçekten çok güzel kız olmuş :D meltem cumbula bir insan bu kadar mı benzeyebilir yaa :D
Filmi bugün seyrettim gerçekten mükemmel ve eğlenceli.Gülmekten gözlerimden yaş geldi resmen.Klasik herkesin yaptığı espriler yok filmde kimseninde kopyası değil tamamen bize özgü bi seneryo olmuş.Kesinlikle kaçırmayın bence gülme garantili bir film.10/10 benden...
türk sinemasında 'bulunma hali' merakı ne anlamış değilim.plajda,barda,gemide,temmuzda vb. kötü filmler değiller sadece merak ediyorum moda mı yoksa başka bir şey mi?
tuba ünsalın oynadığı bütün filmler gişe hasılatı bakımından çok iyi ayrıca bu filmler beni hep derinden etkilemiş ve bufilmlerde hep kendimden birşeyler bulmuşumdur.umarım bu filmide öyledir.