handee-gunduz
21 Mart 2008 tarihinde eklendi
güldünüz mü derseniz evet güldük, sarp ve gürgen başarılı mıydı derseniz evet başarılıydılar, film sağlam mıydı derseniz işte ona net bi cevap vermek gerekirse basit,klişe,bilindik bir konu.hatta okadar bilindik ki sadri alışık'ı saygıyla andık diyebilirim.oyunculara sözüm yok sadece daha iyi projelerde onları görmek isterim.
gürgen öz ve sarp apak iyi bir ikili olmuslar ikiside bence gelecekte kendilerinden oldukca söz ettirecek projelerde olacaklar bence film güzeldi çok iyiydi demiyorum... ama güzeldi ... ağda kısmında çok gülmüştüm :D
filmin ilk yarısı berbat otesi.. espri desen hiç yok. durum komedisi yapmaya calısmıslar ama resmen hepsi bayat. sinemada kahkalar kopuyodu kızlardan sonra farkettim ki sadece sarp apak'ın sahnelerinde gülüyorlar. yani gulen birileri varsa bilin ki sarp apak hayranları. ikinci yarıya gelince ilk yarıya gore cok daha iyi toparlamıslar biraz ama cok vasat bir film. izlemeye bile değmez. 10 uzerinden 3u sırf o sarp apak ın sevgilisi olan o guzel kız icin veriyorum :)
ewt film gerçktn güzel diyebilirim..sarp apak çok güzel bir kadın olmuş ve çokta geçerli bir rol yapmış.. (: blli başlı bir konusu var ve bunun uzerine seyir eden bi akımı var . çok güldüm diyemem fkat guzel espiriler oldugunuda söylemeden geçemeyecegim . izlene bilecek kdr gusel bir film .iyi seiyrler .. (:
Ben bu filimden çok daha fazlasını bekliyordum.Gülmek için gittim ama fragman dışında olan sadece bir iki sahneye gülebildim.Sarp Atak ve de Gürgen Öz oldukça iyi fakat seneryo çok eksik bence.