bu film hoşuma gitmişti taki sadri alışığın bir filmini izleyene kadar bir film taklit olurda bu kadar da olmaz sadri alışığın filmiyle senaryo neredeyse tamamı aynı sadece ufak tefek değişiklikler var
bence filme biraz haksızlık yapılıo o kadar kötü olmadığını düşünüyorum ben bu filmde jim carry nin son filminden daha çok güldüm bu benim size belki kötü gelebilir ama bana kalırsa çoğu amerikan komedi filinden iyi.kendi sinemamızdan daha fazla zevk alanlar izlesin derim.10/7
ne yazik ki kötü bir film. bunca konusulandan sonra bunca reklamdan sonra cok daha iyi birseyler yapilmis olmaliydi. filmin icinde tek dikkat ceken sahne gürgen ve sarpın kendi kıllarını aldıgı sahne baskada bisey yok.
Film iyi başladı.Hani ilk 20 dakikada hakikaten de değişik birşey bulacağımız inancına kapıldım.Sonra film git gide yere inmeye başladı.Konu klasikleşti vs vs.Oyunculuklar güzeldi ama işin içine gereksiz yere mafya olayını falan soktular.Mafya esprileri çok basitti ve filmin değerini düşürdü benim gözümde.Tavsiye edebileceğim bir film değil ama merak ediyorsanız da izleyin derim...7/10
Billy Wilder filmi Bazıları Sıcak Sever Türk Sinemasına çeşitli defalar uyarlanmış olup, Sadri Alışık ve İzzet Günaylı Fustık Gibi Maşallah, Ali Poyrazoğlu Bülent Kayabaşlı Çapkın Kızlar dört dörlük uyarlama olup, En Kötü uyarlama ise Plajda adı ile Murat Şeker tarafından yaplmıştır. Murat Şeker le sinemamız yeni bir Tayfun Güneyer kazanmıştır. Güldürmeyen komedi filmine örnek istiyorsanız plajdayı seyredin.
filmi henüz yeni izleyebildim.bence oldukça eglenceli ve komik bir film olmuş.zaten bu tarz filmler sosyal mesaj vermek için cekilmiyor..insanları güldürebiliyorlarsa sorun yoktur..sahsen oldukça keyif alarak izledim.özellikle sarp apak müthiş bir performans sergilemiş..