1,6
Gomeda hakkında görüşlerin ?
2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
10 uzeriden 1 veriorumm izledigim en igrenc film arafti bu onu da gecti bravo gomeda arafi gecmek her baba yigidin harci degildir :)
14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu puan çok..bu kadar kötü film izlememiştim...Bole fılm yapmamamaları lazım yazıktır gühantır yav...(0/10)
15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü film ama bütün yönetmenlere bi tavsiye korku filmi çekmeden önce bu filmi izlesinler ve bundan ders alsınlar gerçi bu kadar kötüsünü yapmak herkesin harcı değil ben bide bu adamın korku sinemasının psikanalizi diye bi kitabını okudum neden onu da anlamadığım anlaşıldı
22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
iyi korku filmi yapamıoruz. Araf, gen, dabbe şimdi de bu
14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Türk sineması korkuya el atmasın :)
26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben filmi hiç beğenmedim, fantastik-korku tarzı bir film çekilecekse eğer sağlam bir bütçeye ihtiyaç vardır! eğer bütçen yetersizse ondan komedi filmi çıkar...ben resmen gülüm filmde,,, yorumuma kızanlar olabilir ama türk sineması gelişsin sinemalara gidin diyen sinemacılara sesleniyorum: ’’verdiğimiz sinema parasının hakkını verin de gidelim’’
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İyiki TV de izledim. Sinemada bu film için para verseydim çok koyardı.
Daha kötüsü olabilirmi bilmiyorum.
17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Ya hayatımda böyle saçma sapan rezil bi film izlemedim ya! Cidden insan utanır biraz ya orda oynamaktan filmi çekmekten ya da herhangi bi katkıda bulunmaktan utanır.. Vallahi seyirciye ayıptır bu yaptıkları milletin parasından zamanından çalıyorlar. İnsanın hatırladıkça siniri bozuluyor ya... Yanıma birkaç arkadaşımı alıyım bir de kamera verin daha iyisini çekerim o kadar söylüyorum.. 1 puanı bile haketmiyor o yüzden puanlamıcam bu filmi 0 ya da en düşük ne varsa onu hakediyor.
7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ya tamam insan saçmalar iğrenç bi film yapar ama bu kadar da berbat film olamaz ya ya söleyecek bi kelime bile bulamıyorum tek yaptıkları şey saçmalık saçmalık saçmalık:sakın para harcamayın bunun için bilseydim hayatta izlemezdim
5 Mart 2007 tarihinde eklendi
üzgünüm.iyi diyemicem bu film için...
24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
aman abi uzak durun,boşa zaman harcamayın,gidip sponge bob'ı falan seyredin,hiç gereği yok.
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayatım boyunca bu kadar saçma bu kadar kötü bir film izlemedim kötü bile bu filmin yanında güzel kalıyo tek kelimeyle berbat film başlıbaşına bir hiç 10 üzerinden (- 10000000)
23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
senaryo gerçekten güzel. fakat texas katliamına benziyor gibi.....
1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar abartmıyorum, şimdiye kadar izlediğim en berbat filmdi..film demek hata olur buna film çekenlere haksızlık etmiş oluruz..kötü film vardır ama bu kötünün de kötüsü..10 üzerinden 0 veriyorum...
14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi korku filmi diye tasnif etmek bile en büyük hata zaten.Korku filmine konu olan malzemeler gereğinden fazla abartılmış.Olur olmadık yerde beliren nesneler,camlardan süzülen kanlar,çivi çakılmış eller ayaklar..Bu gibi malzemeler hep yabancı korku filmlerinde alışık olduğumuz şeyler ama ölçülü kullanıldığında gerilim yaratmış olur.Bu filmde tamamen aşırıya kaçılmış ve konusundan uzaklaşılmış.Böyle saçma filmler Türk sinemasının "Yüz Karası".İzleyene zaman kaybettirmekten başka bir şey değil.Nasıl böyle pespaye film çekilir ve sonunda da toparlayamadan belirsiz ve saçma bir şekilde biter?