1,6
Gomeda hakkında görüşlerin ?
13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en saçma ve gereksiz filmlerden birisiydi. klişe ve taklit sahnelerle korkutulmaya çalışılmış ama ortaya absürd bir film çıkmış. oyunculuklarda başarısız izlemeyin derim 1/10
2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
10 uzeriden 1 veriorumm izledigim en igrenc film arafti bu onu da gecti bravo gomeda arafi gecmek her baba yigidin harci degildir :)
13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ben bu filmi izlerken zaman zaman güldüm zaman zaman sinirlendim ama hiç korkmadım. hem zaman kaybı hemde para kaybı.
Bu filmi çekenlerin amacı neymiş ben tam olarak anlayamadım... 10/0.1
29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Birşey merak ediyorum. Türk sinema tarihimizin bu en utanç verici filmine yapımcıyı ve Feride Çetini nasıl ikna ettiler acaba:( İnşallah yönetmen Tan Tolga Demirci günün birinde karşıma çıkmaz. Çünkü hayatımdan çaldığı 80 dakika için iki elim yakasında olacak.
14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
BU neydi ki...Yani korku başlığı altında komedi yapmakta ısrar eden sadece bizim filmlerimiz vardır heralde.Filmi izlerken ne zmn korkucam disunz ama sonra anlıyosunuzki öyle bir durum hiç bir zmn olmayacak! Gerçekten sormak isterdim yönetmene kendisi izlerken korkmuş mudur?? 110
12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu ne iğrenç filmdir,bu ne aymazlıktır,ben bile bundan daha iyi film çekerim diyesim geliyor,hayatımda izlediğim en saçma filmler top 10 listesinin kesinlikle 1 numarasıydı.iki saatim boşa gitti,tek tesellim bu film için sinemaya gitmemek oldu,vcd den izledim.en azından daha az zaman ve para harcadım.bu filme 1 bile fazla ama 0 puan yok maalesef.
14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu puan çok..bu kadar kötü film izlememiştim...Bole fılm yapmamamaları lazım yazıktır gühantır yav...(0/10)
26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben filmi hiç beğenmedim, fantastik-korku tarzı bir film çekilecekse eğer sağlam bir bütçeye ihtiyaç vardır! eğer bütçen yetersizse ondan komedi filmi çıkar...ben resmen gülüm filmde,,, yorumuma kızanlar olabilir ama türk sineması gelişsin sinemalara gidin diyen sinemacılara sesleniyorum: ’’verdiğimiz sinema parasının hakkını verin de gidelim’’
24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
aman abi uzak durun,boşa zaman harcamayın,gidip sponge bob'ı falan seyredin,hiç gereği yok.
1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar abartmıyorum, şimdiye kadar izlediğim en berbat filmdi..film demek hata olur buna film çekenlere haksızlık etmiş oluruz..kötü film vardır ama bu kötünün de kötüsü..10 üzerinden 0 veriyorum...
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayatım boyunca bu kadar saçma bu kadar kötü bir film izlemedim kötü bile bu filmin yanında güzel kalıyo tek kelimeyle berbat film başlıbaşına bir hiç 10 üzerinden (- 10000000)
14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi korku filmi diye tasnif etmek bile en büyük hata zaten.Korku filmine konu olan malzemeler gereğinden fazla abartılmış.Olur olmadık yerde beliren nesneler,camlardan süzülen kanlar,çivi çakılmış eller ayaklar..Bu gibi malzemeler hep yabancı korku filmlerinde alışık olduğumuz şeyler ama ölçülü kullanıldığında gerilim yaratmış olur.Bu filmde tamamen aşırıya kaçılmış ve konusundan uzaklaşılmış.Böyle saçma filmler Türk sinemasının "Yüz Karası".İzleyene zaman kaybettirmekten başka bir şey değil.Nasıl böyle pespaye film çekilir ve sonunda da toparlayamadan belirsiz ve saçma bir şekilde biter?
16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en en en ennnnnnnnnnnnnnnnn saçma sapan hiçbir amacı olmayan oynayanların niye oynadıklarını bilmediklerini çekenin niye çektiğini bilmediği izleyenlerin ise film bittiğinde eeeeeee dediği bir film. bu filmi izlediğim için zamanımı harcayan herkesten özür bekliyoru:):):)
5 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok kötü 1
24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim ve hayal kırıklığına uğradım.filmin başı çok güseldi.gomedayı anlattılar tamam gayet güsel ve çarpıcı.ama gerisi nerde?gomedayı ne filmin içinde ne gerisinde gördük?tamam mağaraların içinde yaşananlar ilginçti, ama sonunun filmle kesinlikle alakası olmadığını düşünüyorum.Kopuk bi sondu.gomeda lanetiyle alakası bile yoktu.korku olayına gelince ani sahneler hariç korkunç bi öğe yoktu.Hiç bir korku filmine gülmek amacıyla gitmemiş ve gülmemiş olan ben bile güldüm bazı sahnelerde.Oyunculuğa gelince gayet kötüydü die düşünüorum.Kesisk ve donuk konuşmalar...kısacası bu filmi evinize alıp izleyin sinemaya hiç gitmeye gerek yok...