ilsalaron
7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en çarpıcı ve en gerçekçi gerilim filmi. Biraz bana uzakdoğu kökenli gerilim filmlerini ansıttı yapı itibariyle. Mehmet Günsür ve Selma Ergeç ikilisi ise çok başarılı.
herkesin yorumu aynı, çok gülmüş herkes.nesine güldünüz anlamadım.dabbeye aynı yorumu yapsanız anlarım.film gayet başarılıydı.bazı sahneleri korkuttu evet.oyunculuklarda gayet başarılıydı.en güzel 5 türk korku filminden birisi olarak değerlendirdim 8/10
Filmi daha yeni izledim ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık, sinemada izlenesi bir film olmuş ve tavsiye ediyorum. Ufak tefek mantık hataları ve özgünlükten biraz uzak olması filmin eksik yönleri olabilir. Ancak iyi yönleri daha ağır basan bir film olmakla birlikte çekimler ve oyunculuklar gerçekten çok iyiydi. 10/8
Filmde korkudan çok piskolojik öğeler öyle çok olmasada biraz daha ağır basıyor. Ben filmin konusundan çok yönetmenliğini beğendim. Filmde çok güzel fotoğraf kareleri var bence.
Şahsen filmi pek beğenmedim. Ama çok kötüydü de diyemem. Aslında insanı sıkmadan kendini seyrettiriyor ama bu,senaryonun zayıflığını örtmeye yetmiyor ne yazık ki. Uygar Şirinin yazılarını severek takip ederim. Belki de beklentilerim çok yüksekti, bu yüzden film bana güzel gelmedi.Bence bu film bi başkasının olsaydı, Uygar Şirin eleştiride yerin dibine sokardı.