Ses

manillss
manillss

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Filmde korkudan çok piskolojik öğeler öyle çok olmasada biraz daha ağır basıyor. Ben filmin konusundan çok yönetmenliğini beğendim. Filmde çok güzel fotoğraf kareleri var bence.
francis
francis

29 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Şahsen filmi pek beğenmedim. Ama çok kötüydü de diyemem. Aslında insanı sıkmadan kendini seyrettiriyor ama bu,senaryonun zayıflığını örtmeye yetmiyor ne yazık ki. Uygar Şirinin yazılarını severek takip ederim. Belki de beklentilerim çok yüksekti, bu yüzden film bana güzel gelmedi.Bence bu film bi başkasının olsaydı, Uygar Şirin eleştiride yerin dibine sokardı.
tekken8
tekken8

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu adamın daha once dominik svanle bi filmini izledim cok berbattı okadar basit bi filmdiki ksuura bakmasın bu filmi izleyemem
GOLEM GOLEMA
GOLEM GOLEMA

12 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Film korku gerilim filmi adı altında çekılen pek çok türk filminden tartışmasız daha güzel... Zaten diğer filmlerin yüzde doksan dokuzu metafizik konuları işleyen, birçok yönden oldukça amatör filmler. ne yazık ki. Bu filmde oyunculuklar amatör değil ve konu biraz da olsa nispeten güzel işlenmiş, sadece biraz ağır ilerliyor sebebi de genel değerlendirmeyle bakıldığında psikolojik gizem filmi kategorisinde ancak olabileceği... Korku değil, bir tık daha jumpscare olsa belki korku olabilirdi, gerilimse hiç değil... Olay örgüsü ve işlenişi daha güzel olabilir myidi, elbette olabilirdi... Bu yüzden de biraz vasat bir film... Kategorik olarak aynı olmasalar da "Beyza'nın Kadınları" filminden sonra beğendiğim ikinci film, az çok olmuş diyebileceğim yani, o manada... Genele bakıldığında Beyzanın Kadınları Psikolojik Korku/gizem olabilir, buysa kesinlikle psikolojik-gizem filmi... Ya da taş çatlasın öncelikli olarak psikolojik-gizem, ikinciye psikolojik gizem (korku) denilebilir...