bakarken sıkıldım yoruldum hatta üzüldüm..cok agır isleyen ve vasat bir film olmus..iklimler'e uzak'a da yavas falan diyordum ama geriye baktıgımda onların süper oldugunun kanısına vardım..sinir oldugun birine filmi hediye edicen ötesi yok :)
film sıkıcıydı hem de aşırı sıkıcı,neden mi ?Çünkü yönetmenimiz cesurca bir şey yapmak istemiş ve psikolojik film çekmeye karar vermiş ama anlatımı yakalayamamış,mekan sınırlı kalmış,gereksiz sahneler var.
Bencede mustafa üstündağ ve fadik üstün çok iyi oynamış.Fakat şunu gördüm ki filmin sırf sanat için sanat gibi bir durumu vardı.Yani açıkçası biraz kasmışlar sanat yapmak için.Böyle psikolojik filmlere henüz türkiyenin tecrübesizliğini hissettirem bir filmdi bence.Yine yeni yapıtların önünü açmak için böyle filmeleri desteklemek gerekir.Gişe kaygısıyla çekilmemiş olduğunu söyleyebilirim.
Zeynep in sekiz günü, sinemayı sadece bir eğlence aracı olarak gören kesim için sıkıcı olabilir ama bence nitelikli bir sanat filmi. Başrollerdeki Fadik Sevin ve özellikle Mustafa Üstündağ çok iyi. Mustafa Üstündağ a dikkat!
Bu film sıradan bir gişe filmi değil. filmi bu gözle izlerseniz yada giderseniz hayalkırıklığı yaşamanız muhtemel. film saçmalamayan deneysel sıradışı bir film. normların dışında olmak mı suç? sinemamızın bu tür çalışmalara ihtiyacı var. Başroldeki Fadik sevin atasoy, kendine duyulan güveni boşa çıkarmamış.Ancak filmle ilgili aklıma en çok kalan Mustafa Üstündağ ın inanılmaz performansı. Tipleşmeye çok müsait bir karakteri müthiş bir derinlik yaratarak oynamış. Bu adam bence gelecek yılların en büyük karakter oyuncularından biri olacak. Sırf Mustafa Üstündağ için bile izlenebilir.
en iyi kadın oyuncu odülünü hak eden bir film... fragmanda calan bir sana bir de bana-babazula sarkıyı ikinci kez dinleyin kesinlikle inanılmaz bir soundtrack
para verilipde gidelecek bi film değil.verdiğin paraya yazık olur.film izlenirse sevişme sahnesinden dolayı izlenir.oda sırf onu izlemek için 10ytl para verilmez bu filme
Bende kamera arkasını ve Fragmanını izledim. Hiç de öyle pür telaş çekiliyormuş gibi bir hava yoktu?? Aksine, özen gösterdikleri ve her sahnenin üzerine titrediklerine şahit olduk izlerken. Fragmandan anlaşılabildiği kadarı ile filmin içeriği ve hikaye örügüsü beni bir hayli meraklandırıyor... Türk Sinemasında şöyle eli yüzü düzgün bir Kadın-Filmi izlemeyeli çok oldu... Altın Portakal'a aday olmasına hiç şaşırmadım. Şansı açık olsun...