Bu film için daha önce yorum yapmıştım ama yayınlanmamış!O zaman daha gösterime girmemişti.Ama filmin fragmanı ve afişi herşeyi anlatmaya yetiyordu. Gördüm ki pek de yanılmamışım.Söyleyeceğim şudur;Sinemacılar ağzını açtığı zaman seyircinin salonlara gelip Türk Sinemasının örneklerini izlemediğinden dem vurup sızlanırlardı.Sinemamız bu aralar canlanmaya başladı.Gerçekten izlenmeye değer çok kaliteli yapımlar çıkmaya başladı ve çıkmaya devam ediyor.Tam sevinmeye başlıyorsunuz 'tamam bu sefer tırmanacak sinemamız' diyorsunuz.Tam işte bu sırada Amerikan endüstrisinin eleştirdiğimiz yapımlarının kopyalarını görüyoruz salonlarımızda.Kimse çıkıp masum bir film olduğunu söylemesin, yemezler...Bir şey gelişmek ve büyümek istiyorsa özgün olmak zorundadır.Taklit yapıyorsanız gelişmiyor, bilakis daha geriye gidiyorsunuz demektir.Bunlardan artık vazgeçmemiz gerek.En azından buna sinemamızdan başlamamız gerek.Bunun tam sırası.Sinemamız bir zıplama gerçekleştirdi.Bu zıplamanın düşüş olmaması için çok dikkatli davranmamız gerekli diye düşünüyorum. Bazı televizyon kanallarında, filmin yönetmeni ve bazı oyuncularını görüyorum.Filmin neden eleştirildiğini anlamadıklarını,filmde sakıncalı sahneleri olmadığını,filmde sadece, ergenlik çağını yaşayan gençlerin neler hissettiklerini yansıttıklarını söylüyorlar.Herşey bu kadar masum mu?Adına sanat dediğiniz şey bulunduğu toplumun kültür değerleriyle yoğrulur ve ona göre gelişim gösterir.Geçmişte hangi filmlerin değer kazandığına bir bakmanız yeterli.Eğer sinemaya 'sanat' diyorsanız buna göre hareket etmeniz gerekir.Yok eğer demiyorsanız salonlara gitmeyen ve gişeye para bırakmayan (!) seyirciye hiç birşey söylemeye hakkınız yok demektir. Kısacası bu filmin hiç bir faydasını göremiyor, sinema dünyasına ve değerlerine bir katkı sağlayacağını düşünmüyorum.Daha da kötüsü, bazı toplumlara benzetilmek istendiğimiz yönündeki çalışmaların bir ürünü olarak görüyorum.Umarım bu tarz filmler insanlarımızı, tam alışmaya başlamışken, salonlarımızdan ve filmlerimizden soğutmaz.Kaliteli yapımlara her zaman desteğimiz sonsuzdur.
gerçekten şu anda çok üzgünüm.türk sinemasından bu kadar kötü bir film çıkacağı aklıma gelmezdi.hayatımda izlediğim en kötü filmdi.bu filme geldiğim için kendimden utandım.
bu tür filmler de amaç ziyadesiyle Türk aile yapısını bozmayı sağlamak, gelenek ve göreneklerimizden yoksun-bi haber bir gençlik yaratmaktır.tamamen maksatlı amerikan yapımı gençlik filmlerinin ucuz, saçma ve gereksiz kopyasından öteye geçemeyen bir film...