gayet gereksiz bır fılm.tavsiye edilicek hiçbir yanı yok.can sıkıntısına aniden verdıgım bi karardı bu fılm,fragmanını bıle seyretmemıstım.her seyden ötesi erkek arkadaşımla gıtmenın verıdıgı sıkıntı hala uzerımde en kötüsüde bu işte :S
valla bizde böyle bir büyük hata yapıp o sinemaya gittik film süper on numara özellikle rolleri süper oyanmışlar filmi bütün seanslarına gittim çok beğendim herkese tavsiye ederim :))))
çok yazık türk sinemasını alt düzeye indiren bir film türk sinemasından daha güzel filmler beklioruz böle gereksiz filmelre gerek yok amaçları sadece para kazanmak herhalde türk sinemasına katkıda bulunmak değil
Şimdi filmden geliyorum. Arkadaş merakından ısrar etmese filmin 10. dakikasında çıkarım. Bu filme werilen paraya, harcanan zamana yazık. İslediğim en kötü film.
Filimin posterinden ve akıllara zarar sloganından notunu verebiliriz. Sinemamız adına bu insanların birdaha film çevirmemesini umut ediyorum. Yazık gerçekten.
Çok kötü. hayatımda izlediğim en berbat film! oyuncular sanki yabancı gibi ayrıca oyunculara sanki türkçe dublaj yapılmış havası var.Özentilik de sınır tanınmamış.Yazık valla çok yazık Türk sineması adına...