Son deprem sahnesinin inandırıcılığı ve teknik yeterliliği problemli olsa da konu-işleyiş-casting ve oyunculuk açısından(Cansel Elçin'in sesi hariç) dünya standartlarında bir film çıkarılmış.Tür meraklılarına şiddetle tavsiye olunur....
kadro süper ama fragmanlarını izleyip ona göre gitmek isteyenlere uyarı beklediğiniz gibi çıkmıcak film biraz deişik olmuş ama yinede izlenmeye değer yanlız depremin olumsuzluklarını yakınen gördüyseniz asla gitmeyin en azından deprem görüntülerinden psikolojiniz bozulduysa ama ii film izlenmeye değer:)
bu filmi izlerken ilk defa sinemadayken film arasını iple cektim bu kadar kotu bi film beklemiodm ilk yarım saat cok gereksiz,film cok gereksiz sahnelerle dolu 10 uzerinden koskoca bir 0
tam anlamıyla olmuş!! klasik hollywood klişelerinden uzak güzel bir senaryo ,iyi oyunculuk ( cansel elçin konusunda şüpheliyim) sağlam bir mesaj ki bu mesajı insanların korkularını geçmişte yaşanılanları sömürmeden verebilmiş türk sineması için güzel bir iş çıkmış ortaya emeği geçen herkese tebrikler!!
Bu filmi gerçekten sevdim. kurgusu bence bu filmi diğer türk filmlerinden farklı bir yere oturtuyor. dış etkenlerin rüyamızı etkilediği gerçeğinden yola çıkılmış ve benim kanımca olmuş bir filmdir. bu yılın iyilerindendir. milletçe ortak korkumuz depremi an an bize taşımıştır. bu adamların filmlerinde ben hep night shyamalan vari bi bitiş hissediyorum, aynı şeyleri düşünen var mı?
Çok beğenmemekle birlikte çok da kötü diildi. Biraz daha ortalamanın üstünde bi film bekliodum. Efektleri çok beğendim, özellikle deprem sahneleri çok inandırıcı olmuş. Çok etkilendim izlerken. Sonu tahmin edilebilmesine rağmen, bağlantılar güsel olmuş. Bence filmi kurtaran İlker Aksum ve Başak Köklükaya'nın harika oyunculukları. Binnur Kaya'yı da böyle bi rolde görmek beni üzdü. Dadının filmdeki manasını çözemedim. Boş boş bakmaktan başka bişe yapmıo. Binnur Kaya çok başarılı bi oyuncu, keşke replikleri daha fazla olsaydı ya da oyunculuğunu gösterebilcek bi rolde olsydı. Cansel Elçin filmde olmasaydı, daha başarılı bi film olurdu herhalde. Bu kadar inandırıcı olmayan bi oyunculuk olamaz. Filmin eksi hanesine rahatlıkla yazılabilir. Ya dublaj yapmaya dwm etsin bundan sonra ya da sinema filminde rol almasın. Batu rolündeki çocuk bile daha doğaldı ondan. Bu arada ufak bebeğe bayıldım, sölemeden geçemicem:) Annenin de sürekli eda eda diye dolanmasına sinir oldum. Ondan önce ufak bebek war, onun için endişelenmesi gerekirdi bence. Başarılı bi film diil ama gidip görülebilir, Taylan Biraderler'in Türk sinemasına farklı bişeyler kazandırma çabalarını görmek için en azından.
açıkçası ben filmi begendim.idare eder yani..filme kesinlikle korkucam die gitmedim zaten..taylan biraderlerinde dediği gibi insanların doğa olayları karşısındaki acizlikleri anlatıor..depremi yaşayanların etkileneceğini de düşünüorum..türk sinemasına katkı amaçlı vaktinizin de boşuna gitmeyeceği ii bi film bence..
şahsen ben bu filmi hiç beğenmedim fragmanlar güzel olabilir ama film boş... bi kere filmde sadece zaman geçirmişler we hayatımdan 2 saat çaldılar şahsen senaryo çok eksik diye düşünüyorum eğer bir filmin vizyondaki ilk haftasında salondan izleyiciler tatminsiz çıkıyorsa o filmde birşeyler eksik demektir yorumumu eleştirebilirsiniz ama herkesin bunları bilmeye hakkı var
bence inanilmaz guzel bir yapim.gercekten cok ama cok begendim.turk sinemasinda kendi dalinda bir numara olabilecek bir film.herkese izlemelerini tavsiye ewderim.aglamaktan kendinizi zor tutacaksiniz.
Bence yazılanların tersine oldukça iyi kurgulanmış bir türk filmi.Depremi oldukça güzel işlemiş.Filmin finali ilginç bağlanıyor.Deprem sahnelerinin oldukça çok işlendiği filmi,depremzedelerin seyretmeleri sakıncalı olabilir.Başak Köklükaya’nın performansına kimsenin diyecek sözü olmamalı...Sonuç olarak beklentilerimin üzerine çıkan bir film oldu.(7/10)
bence o kadar da kötü bir film değil. sadece film biraz kısa. gayet güzel ve hoş bir Türk filmi. ama zamanınız yoksa illa da zaman ayırarak gidip izleyin demem. oyuncular çok iyiydi. batu tam marjinal bir tip yaa.. :)