senward
3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
cansel elçin için izledim bu filmi şoke oldum desem yeridir allahtan cansel in oyunculuğu çok güzel de o fransızımsı türkçesini örtmüş "çabuk ara ev sahibini konuşçam" diyişi var öldürdü gülmekten film klasik taylan biraderler türünden tarzları aynı değişen bişey yok insanı izlerken sıkıntıdan patlatan bir tarz bu arada yabancı damat dizisinin oyuncuları çok seviyorlar galiba iki(okul) filmlerinde de dizinin oyuncularına yer verilmiş..
Küçük Kıyamet'ten bir gün sonra Stay adlı filmi izledim ve Taylan biraderler adına çok üzüldüğümü belirtmek istedim.Sanırım özgün fikirlere ve daha çok düşünmeye ihtiyacınız var.İzlemek isteyenlere ise önce Stay i sonra Küçük Kıyameti izlemelerini öneriyorum.
Klişeleşmiş filmler üzerine "bu ne yaaa hep aynı konu" diyenlerin aksine güzel bir yapıt olmuş. Ben filmi sıkıcı bulanları deprem gibi kaçınılmaz bir gerçekle yüzleşmekten rahatsız olan insanlar olarak sınıflandırıyorum.
ben o büyük ist depremini avcılarda birebir yaşadığım ve hala etkisini atamadığım için galiba deprem sahnesi beni çok etkiledi.başak köklükaya süperdi.filmi genel olarak başarılı buldum.
oldukça kapalı,simgesel bir film olmuş korku öğeleri daha çok simgesel şeylerle yansıtılmış akrepler,köpekler,köylüler v.s. kurgusal açıdan çok başarılı bulmadım özellikle o mezarlıkla bağdaştırılan mistik,simgesel sahneler bana sanki film az sonra klasik bir gerilim filmi formatına dönecekmiş izlenimi verdi ayrıca film vizyona girmeden önce istanbul depremini anlatacak gibi bir izlenim vermişti fakat senaryoda aslında kanalize olunan format başkaydı daha çok mistik bir hikaye,film için başarılı diyebileğim tek iyi nokta tekniksel açıdan başarılı olmasıydı sahneler gayet iyi çekilmiş ve efektler çok uyumlu kullanılmış onun dışında pek de başarılı bulmadım
berbat bi filmdi bizmkiler de artık holowod gibi yapıo reklamı ii yapıp gerçeklerden insanları uzaklaştırıolar sorada böle gidioruz sıkılıp çıkıoruz...
Kesinlikle izlenilmesi gereken bi film oyuncuları harikalar yaratmış doğrusu korkuyu tam tadında yaptıklarını düşünüyorum bazı filmler gibi izliyeciyi korkutalım derken sapıtmamışlar aynı zamanda felsefi yönü kuvvetli bi filmdi böyle bi filmi ülkemize kazandırdıkları için ve böyle bi film izlememize vesile oldukları için bütün emeği geçenlere teşekkür ederim...
Taylan Kardeşler bu işi başaracak. Kötü bir film değil. Senaryo değişik olmuş. Tabi ki korku öğeleri çok aktif bir ilfm değil. Bence türkiye'den güzel korku filmleri çıkacaksa bunu taylan biraderler başaracak.
bir cansel elçin hastası olarak bu film müthiş ben filme sırf cansel elçin var diye gitmiştim ama film başlayınca cansel elçini değil filmi izledim özellikle de deprem korkusu olan biri için iyi bir adım(mesela ben) film seneryosu oyuncuları herşeyi ile mükemmel şu anda bile bütün türk filmlerinde başkaları kavuşamayan aşıklar veya aptalca korkular var ama bu film her zaman olabilecek bir depremin bir aileyi nasıl etkiliyebileceğini işlemiş başak köklükaya anne rolünü çook iyi oynamış cansel elçin biraz ters bir karekter aile konusunda sorumluluk almayan bir karakter bile işlese bile çok farklı bir duygu vermiş bence film bu şartlarda çok güzel olmuş cansel elçin ve başak köklükaya da müthiş oynamış...