alba42
19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çoğu korku filminde olan klişe olaylar bu filmdede karşımıza çıkıyor.Bariz hatalarda vardır filmde.Çok kötüydü dersem yalan olur.Ama çokta iyi degildi.Senaryoda kopukluklar var.İzlemessenizde birşey kaybettirmez.
orjinal bir korku-piskoloji filmi eleştirilmeye açık we çokcada eleştiriliyor ancak bn şahsen filmden önce bukadar orjinal bit film olcağını tahmin etmiyordum we bukadar memnun kalıcağımıda izlemenizi tawsiye ederim
Senaryo açısında daha önce işlenmediği için diğer filmlerden ayrılıyor.Öncelikle oyunculuklar çok başarılı.Çekim kalitesi falan da olması gerektiği gibi.İnsanın psikolojisini ve çaresizliğini iyi bir şekilde yansıtmışlar ben beğendim insan sonunu her daim merak ediyor.Bence bu puandan daha fazlasını hak ediyor.Herkesin izlemesi gerekli bence sonuçta kaçınılmaz bir gerçek deprem.
filmin kurgusunda büyük eksiklikler olduğunu düşünüyorum,insanın ölümle karşılaşmasına getirdiği bakış açısı itibariyle başarılı sayılabilir ancak filmde birçok çekim hataları söz konusu..10/5
Öncelikle 6.6 puanı alacak kadar kötü bir film olduğunu düşünmüyorum.Konunun kurgusu işlenişi ve deprem olayının bizlerde yaşattığı travmaları ve o ince çizgide nasıl hareket edelebileceğinin çok değişik ama bana göre çok başarılı bir şekilde işlenişini görüyorsunuz bu filmde.Bu puanı görünce izlesemmi diye düşündüm ve iyiki izlemişim diyorum.Bazılarına saçma gelebilir ama bence izlenebilir bir filmdir...
Fılm kotu degıl kesınlıkle, sacma da degıl. Ellerınden geldıgınce efekt kullanmıslar zaten dahasını amerıcan fılmlerınde arayın. Fılmgayet akıcı konusu guzel.Oyuncular ayrı guzel basarısız 1 tane oyuncusu yok ustune ustuk Cansel Elcin gibi bir yetenek bas rolde.Ama Taylan kardeslerın neden sureklı korku fılmı cekmek ıstedıklerını anlamıyorum. Genclere yonelık seyler yapmak ıstıyorlarsa daha farklı kollarda hareket edebılırler.Neyse kı oyuncu secımlerını her zaman basarılı, her zaman yıldızı parlayan ısımlerı secıyorlar.