karakartaltevfik
9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz gora yı yaptıktan sonra bence irtifa kaybediyor.Ben bu filmi arog tan hatta Yahşi Batıdan da daha eğlenceli buldum.Bilmem sinemasever kitlesinin düşüncesi nasıldır ama ben bu filme 10 üzerinden 8 verdim.Amerikan komedilerinden bence hiçbir eksiği olmayan hatta onlarla yarışabilecek bir film olmuş.
Burdaki yorumlara aldanarak izlediğim bir filmdi.. Bırakın kahkahayı tebessüm bile etmedim. Bence çok kötü bir filmdi , amerikalıların problem çocuk filmlerine benzetilmeye çalışılmış zaman kaybı bi film.. 10/1
bir çok kötü türk filmine kıyasla bakınız( recepler,avrupalı,kadrinin götürdüğü vb) çok çok iyi bir komedi filmi ya insan bi telefon sırasını bu kadar büyütürmü.
Mükemmel bir komedi filmi..sonuna kadar zevkle ve gülerek izledim..ayrıca filmin verdiği mesajlarda güzeldi.zaten büyük usta Sülhi Döl-ek kaleme almış..Mazhar Alanson ve Güven Kıraçta süper oynamışlar..Emeği geçen herkesi kutluyorum,sinemamıza böyle güzel bir film kazandırdıkları için...
Ben herkese tavsiye ederim. Hanımla evde seyrettik. Süper diyemem ama çok eğlendik. Bir de filmin mesajı var: Her türlü haksızlığa tepkisiz kalıyoruz, biraz tepki lütfen. Tabi filmdeki gibi abartmayalım.
Ben böyle tarzı hafif 'geyik' olan filmleri seviyorum.En azından izlerken çok eğleniyorum.Bana biraz tarz olarak 'Güneşin Oğlu' nu anımsattı.Çok fazla birşey beklemeyin ama eğlenceli bir zaman geçirme garantisi verebilirim...7/10