KaliteTAKİP
4 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
2 usta oyuncunun elinden geleni yaptığı en fazla bukadar olur cinsinden izleyebileceğiniz biraz özenti bi okadarda boş olan bir film ama ustalar için izlenebilir
Cem Yılmaz gora yı yaptıktan sonra bence irtifa kaybediyor.Ben bu filmi arog tan hatta Yahşi Batıdan da daha eğlenceli buldum.Bilmem sinemasever kitlesinin düşüncesi nasıldır ama ben bu filme 10 üzerinden 8 verdim.Amerikan komedilerinden bence hiçbir eksiği olmayan hatta onlarla yarışabilecek bir film olmuş.
Gerek senaryo gereksede filmin üzerinde biraz daha çalışılsaymış son yılların en güzel komedi filmi olumuş. Fırsat kaçmış ama yinede Kirpi filmi gerek Gora-Arog gerekse de Recep İvedik serilerinden daha kaliteli komedi filmi dersem abartmamaış olurum.Fırsatını bulursanız izleyin
Vasatın üzerinde bir edi filmi olsa da sırf Güven Kıraç ve Mazhar Alanson ikilisinin adeta yeni bir 'Jack Lemmon ve Walter Matthau' ikilisi olarak beyazperde görmek için gidilmeye değer doğrusu.
Ben böyle tarzı hafif 'geyik' olan filmleri seviyorum.En azından izlerken çok eğleniyorum.Bana biraz tarz olarak 'Güneşin Oğlu' nu anımsattı.Çok fazla birşey beklemeyin ama eğlenceli bir zaman geçirme garantisi verebilirim...7/10
güven kıraçın omuzladığı bir film olmuş kirpi.halbu ki insa mazhar alanson adını duyunca herşey çok güzel olacakda ki gibi bir performans beklerken hayal kırıklığı yarattığı gerçeğini duvar gibi hissediyor yüzünde.böyle bir yapımda nasıl bu kadar çok devamlılık hatası olur onuda anlamış değilim aslında.izlerken daha keyfili olabileceğini düşünüyorsunuz ama senaryodaki boşluklar hemen bişiler olsun diye uğraşan öyküsü filmin tadını yarıda bırakıyor.kısaca 6 puanlık bir Türk filmi ve 10 puanlık bir hayal kırıklığı oldu benim için
bir çok kötü türk filmine kıyasla bakınız( recepler,avrupalı,kadrinin götürdüğü vb) çok çok iyi bir komedi filmi ya insan bi telefon sırasını bu kadar büyütürmü.