Yer yer konuşmalar, öğrencilik hayatı biraz gerçekçi.Ama hintli kız, yurt dışı olayı, aşk meşk olayı abartılı...herhangi bir hareket yok filmde,yer yer sıkıyor.açıkçası herkesin izleyebileceği bir film değil.pek de iyi bulmadım,amatörce çekilmiş.bi de içeriğinde sinema,kısa film çekimi geçiyor..bu konunun üstüne düşmek istemişler,ama yeteri kadar vurgu yapılamamış..4/10..
Açıkçası bu güne kadar fragmanından etkilenip / veya film öncesi söyleşilerden vs. sabırsızlıkla beklediğim pek az film oldu mesela isim vermeden edemeyeceğim Güz Sancısı tam bi hayal kırıklığı olmuştu bende, bu filmi beklerken de içimden hep inşallah ikinci bir Güz Sancısı vakası olmaz dedim; ve olmadı ! !. .
Çok büyük beklentim yoktu, ama film çok mu güzel? Değil. kötü mü? Değil. Ama konunun işlenişi nispeten eh iyi diyebilirim ama aynı hikaye çok daha güzel işlenip ve sonu pek klişe olmayan bir sonla bitebilirdi...
Bence mutlaka izleyin hatta imkanınız varsa yanlız başınıza gidip izleyin, kendinizden bişey bulacaksınız belki, belki sinema dan çıkınca kendinizi soru yağmuruna tutacaksınız. . .
İzleyin; 8/10
Dipnot: Müzikler gerçekten çok güzeldi, ama keşke hayal kurulan/hindistan sahneleri komedi ye yönelik olmasaydı. . .
Yönetmen bir şeyler yapmaya çalışmış ama olmamış.. bir ilk filmi için oldukça başarısız buldum... Hint teması abeste iştigal.. ee filmde de hintlilerden başka bir şey yoktu... o halde bu filmin kendisi absürdik.. Konu bütünlüğü yok..Özenti bir film gibi geldi bana.. hani filmde geçiyorya bu filmde sen yoksun. diye bir replik... o mesele... film kendine has olacak...artık günümüzde hemen her kamerayı eline alan...
Eğer film çekeceksiniz bunun somut bir şey olması lazım.Anlamsız sahnelerle doldurup e hadi izleyin demekle olmuyor bu işler 3/10 dağınık ve kötü.Olmamış
Bu şey! filmden çok Hindu propagandası olmuş. Böyle safsatalara inanan zavallılar varya bunların hali içler acısı. Uyduruk yaratıklara tapıp medet umuyorlar. Sineğin kanadından çıkan vızıltı kadar insanoğluna yararı bulunmayan bu mitolojik unsurları Cansel beyimizde bir nevi Hindistanın milli kültür ataşesi gibi filmini yapmış. Oyunculuğunu beğenmezdim ama böyle yönetmenliği daha berbat.
Eğer yetişmiş gençliğimiz böylesine biçare,amaçsız, dejenere ve gerçek hayattan kopuksa acırım Türkiyenin geleceğine..
bence film çok hoştu.film müzikleri tam zamanında giriş yapıodu ve buda filme ayrı bi etkileyicilik katmıştı.ayni zamanda cansel elçin yönetmen olarak çok ii iş çıkarmış:)herkese ii seyirler...
Çok farklı, sade ve özellikle genç bayanların kendinde bişeyler bulabileceği bir film olmuş. Filmin geçtiği mekanlar, oyunculuklar ve müzikleri çok güzel sırf bunları görmek için bile izlene bilir.
İsim yanlış olmuş. Amerikan pastası tarzı bi ismi var. Birçok insan gideceği filme sinema kapsı önünde karar veriyor ve türklerin bu tarz komedi filmlerinin umutsuz vaka olduğunu biliyorlar. İsme bakarak da bu filme gitmiyorlar. Daha esrarengiz bir isim olabilirdi. Mesala "Paranoya" :D:D Siz ne dersiniz?
Film gayet sakin bir ilerleyiş içerisinde sürüp gidiyor. Ama güzel sıkıcı değil. Biraz farklı. Cansel Elçinin avrupa geçmişinden dolayı filmde ister istemez bir avrupailik var. Tabi kötü birşey değil bu. Sonuç olarak verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız.
Aslında bu filmi sırf Cansel Elçine sempatim olduğundan,sırf o yapıyor diye gitmiştim :) seyrettiğime pişman olmadım.son zamanlarda seyrettiğim en iyi türk filmiydi.Cansel Elçin harika bir iş çıkarmış :)sade ama bi o kadarda izlenesi bir film,hollywood yapımları aratmıyor gercekten. 10/10
filmi 2 gün önce izledim sonra bi yorum yapıyım dedim ama aklıma hiçbirşey gelmedi film hakkında... güzel bir yorum oldu sanırım. tv de görsem bu filmi gecenin geç bir saatinde sıkılmışken izler bir güzel uyku çekerdim kafanızda hiçbir soru işareti bırakmayan izleyip geçebileceğiniz vasat bir film kısacası. ne iyi ne kötü ne saçma ne de mantıklı...