Fetih 1453
3,4

goldborg
goldborg

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
'ihkcrow' arkadaşımız bizim bu filmi yapabilecek teknelojiye sahip olmadığımızı söylüyor doğrudur ama önce araştırsın bu filmin teknik yönü için 'Avatar' filminin teknik ekibi istanbula getirildi ve onlarla çalışıldı ayrıca böyle bir filmin bu kültürün içinden değilde savaşta yenildiği için kuyruk acısı olan bir batılıdan beklemek ne kadar doğrudur bilemiyorumBu arada sadece filmin fragmanından yola çıkarak birkaç tane hata bulabiliriz keşke filme tarihi danışmanlık yapanlar daha iyi seçilse ve bu hatalar yapılmasaydı
hero-kumsal
hero-kumsal

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Böyle bir filmin çoktan çekilmiş olması lazımdı aslında
serhat399
serhat399

5 Nisan 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar gösterim tarihi 5 mart diyor 5 nisana geldik filmle ilgili en ufak bir haber bi kıpırtı yok bilen biri yokmu ne oldu bu film iptal mi edildi acaba
dre-baby
dre-baby

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bana kalırsa bu film için yüksek bütçe lazım yinede türk sinamasında sponsorlarında hali belli. ne zaman bizim tarihimizi ve bizi doğru dürüst göstercek bir senaryo bulsalar sanki türkiyede sponsor şirket kalmıyor...
hadi sponsor oldu diyelim birazda cesaret gerek bu filmde 3 boyutlu animasyonlarda varmış bence kimse fazla bişey beklemesin...
emrekolik
emrekolik

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
yönetmen yönetmen yönetmen... bu ne kardeşim allahınızı severseniz diğer yönetmenler ne yapmış şimdiye kadar, tarih filmi tarih filmi dersiniz tarih filmi çekilincede daha film çıkmadan yerden yere vurursunuz. bugüne kadar türkiye de kaç tane oscarlık film izlediniz de ben beğenmedim diyorsunuz. bu film bana göre muhteşem daha izlemeden yorum yapıyorum bakın sizin gibi, fakat ben bu tür filmleri film olarak görmediğimden yorum yapıyorum yemişim efektini de onu da bunu da bana ilk önce tarih lazım kardeşim tarih... siz gidin 300 spartalıyı izleyin beğenin, sonrada yunanlıların çekemediği youtube de binbir türlü küfür ettiği fatih le ilgili bi filmi korumayın daha beter taşlayın. bu ülke bu kafa yapısıyla bir adım ilerlemez..
cambaz2006
cambaz2006

14 Şubat 2011 tarihinde eklendi
fragmanın yakından uzaktan alakası yok.inanmayın.hiçbir şekilde görüntü sızdırılmıyor.
nur-32
nur-32

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film güzele benziyor. İnşallah tarihimizi anlatan nice güzel yapımlar yapılır..
whysoserious
whysoserious

18 Şubat 2012 tarihinde eklendi
O kadar para harcanmış, 1 milyon daha verip amerikadan bi senaristte tutsalardı keşke
tuna-yunus
tuna-yunus

12 Mart 2010 tarihinde eklendi
bekle bekle o gün gelsin sinemaya git birde ne görsen film gelmemiş...ne zaman vizyona girecek bu film bilen varsa söylesin Allah aşkına
tekken1983
tekken1983

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
fragman görünteleri çok iyi sayıkmazdı umarım filmde böyle değildir.
emrecandaroglu
emrecandaroglu

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar 1-fragman filmin fragmanı degil
2-fragman görüntüleri istanbul topkapı daki fetih müzesi için hazırlanan görüntülerden başka bişey degil yani yeni bir şey yok
3-ben ki bu konuda bir filmin yapılmasını canı gönülden isteyen biri olarak maalesef şu anki türk sineması bunu yapacak güçte vede en yazık olanı bunu yapacak azim ve duyguda değildir.
4- ama gönüllü ve cesur bir yapımcı yönetmen ve bu işe gönül vermiş bir maddi destekçi ile bu iş olur yıllarca gururla seyrederiz inanın herkeste gönüllü destek verir.
mehmet s.
mehmet s.

17 Şubat 2012 tarihinde eklendi
türkiyede görsel efek anlamında çok iyi bir flim sayılır buda bir ilerlemedir türk sineması açısından ama bilinmesi gerken görsel efeklerin özgün bir yapım olmadığıdır savaş sahnelerinin bu tarzada yapılan yüzüklerin efendisi ,cennetin kralığı özelikle kullelere dikkat ediin bu flimlerin aynısı nerdeyse.Gerçekten pek tariihi akışı önem vermemişler yani flim asıl konusundan bir hayli uzaktalar bana göre amaç görsel efeklerle izleyiciyi büyülemek zaten eleştirilere baktınız zaman herkes görsel efekler hakında konuşuyor ama yinede buda bir adım ileri gitmektir derim...
sinan tekin
sinan tekin

12 Mart 2012 tarihinde eklendi
film de bir kere ezan okunuyor. onda da kadın yarı çıplak. fatih basiretsiz gösteriliyor. sanki çocuk gibi. ulubatlı hasan zina yapıyor. gerçekte rum esirin döktüğü top ilk atışta dağılıyor. ama bu film de sanki o topların sayesinde savaşı kazanıyoruz. milli ruh ile izleyince beklentileri karşılamıyor.
blacktower-16
blacktower-16

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar martta sinemalarda diyor fragmanında da hiç bir kıpırtı yok ne zaman gösterime girecek bir bilgisi olan var mı?
uzay
uzay

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bu tür filmleri bizim sık sık çekmemiz lazım sonuçta geniş bir tarihimiz var bence geç kalınmış bir film.