Tamer karadağlının bu kadar iyi oynayabileceğini sanmıyordum.Tam rolünün adamı normalde yıldızım barışık değildir. Filme gelince amerikan tarzı benzerlerıne göre türk yapımı en iyi kopya diyebiliriz.Sonunu tahmin etmek zor değil.Seyredilmesi gerekir.
bu tür filmlere alıştık artık... pek de etkilenmiyoruz filmden sonra... hide and seek, secret window, a beautiful mind vs... ama beyzanın kadınları bu tarzdaki ilk türk filmi olmasından dolayı beğenilebilir belki :) artık bu tarz filmleri değerlendirirken senaryoya değil; oyunculuğa göre değerlendirmemiz gerekiyor. oyunculuk puanım 10/8...
demet evgara hayran kaldım. dilara'nın şuh kahkahası, rabia'nın soğukkanlı tavırları ve ayla'nın çocuksu rolü hepsi de süperdi. filmde kayık sahnesi ve banyodaki kişilik değişimi can alıcı noktalardı. bence başarılı bir film.
bence çok güzel bir filmdi. fakat sonu daha etkileyici yapılabilirdi. ben film bitince eee diye kaldım bi süre. demet evgar'ın performansına zaten diyecek bir şeyim yok. mükemmeldi bence. kargo süper, ama yine de bu kadar güzel bir kurguya daha güzel bir son yakışırdı diye düşünüyorum.
TÜRK filmleri son zamanlarda çok hızlanmaya başladı her konuda. buda o hızlanan fimler arasında. artık çok iyi olmadığı sürece yabancı filmleri izlemiyorum. ilk tercihim kendi filmlerimiz.