umcuuuk
30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Şu zamana kadar ki psikolojik-gerilim örneğini sergileyen tek türk yapımı diyebilirim,Demet Evgarın göz dolduran oyunculuğuyla harmanlanmış kaliteli bir film. 10/8
Yerli filmlere karşı nedense çok acımasız eleştiri yapmayı bir marifet saymaktayız. insanların yıllarca emek vererek hazırladıkları bir ürüne tek kalemde"berbattı izlemeyin" denilebiliyor. ne hikmetse de yerli filmlere karşı yapılıyor bu özellikle.. Filme gelince,polisiye gerilim filmi olarak amacına ulaştığını düşünüyorum.Mustafa Altıokların ellerine sağlık..
Filmin sonu az testere serisini hatırlattı çok kötü değil çok da iyi değil daha güzelleri her zamnan ki olduğu gibi var ve varolmayada devam edecek...10/7
yapılan ıs cok onemlıdır.ıstedıgınız kadar meshur olun dızılerde ama ıyı yetenek varsa sınemadada ıyısınızdır..bu sozum tamer karadaglı ıcın.berbat bır oyuncu ve sıktı artık..fazla ozentı fılm ama mustafa altıokların hangı fılmı orjınalkı..ama yeteneklı bır yonetmen onu yadsıyamam..cunku cekımler amatorce degıl.cınsellık cok gereksızdı..abartıydı.katıl bellı ama amac katıl bulmak degıldı.gerılımı guzel vermısler.genel olarak begendım.7
Türk filmleri arasında enn iyisi diyebililiriz heralde ...gerilim had safhada..kişilik bölünmesi muhteşem işlenmiş...herşey süper kesinlikle izlenmeliii... ve fakat bi film bu kadar beter bitebilir...mantıksız, olmaması gerektiği gibi... bu filmi 10 dan 8 e düşürdü...yinede favorim..8 verdim...
türk filmleri arasında eşine ender raslanan bir film. Polisiyeden çok pisikolojik gerilim tarzında olan bu film gittikçe olgunlaştığını gösteriyor türk sinemasının. Film katili sonuna kadar saklamasına rağmen şüpheli sayısını oldukça az tutuyor bu da izleyiciye tahmin imkanı veriyor. Her ne kadar sonunu tahmin edebildiğim filmleri sevmesem de bu filmden zevk aldım. Demet Evgar ın oyunculuğu süper olmuş. Karakterlerin hiçbirinde sırıtmıyor her kılıfa oturuyor. İzlemenizi tavsiye ederim. 9/10
Bole guzel bır fılm Turkiye de nasıl cekilmiş dedirtecek kadar guzel. Uzun ama sıkıcı degıl oyuncular cok basarılı ozellikle demet evgar o kadar guzel rol yapmıs ki.. Mutlaka ızlenmesı gerek.
psikolojik bir film bu tarz sevenler kaçırmasın derim.konu açısından ilginç bir o kadar da hayatta ufak dozlarda her insanın yaşadığını da sizlere derinden,bunu hissettirmeye çalışıyor. izlemdiyseniz hemen izleyin derim..
demet evgar gerçekten müthiş bir oyuncu. tüek sinemasından böyle bir film çıktığı için emeği geçenm herkesi tebrik etmek istiyorum. tek kelimeyle harika