film güzeldi eksiklerine rağmen nurgül yeşilçay ın oyununa doyamadım özellikle,cem özer de gayet iyiydi bu filmi güzel kılan bir unsur da müziklerdi. filmin sonunda Müge Zümrütbel in söylediği gözyaşı tangosu çok etkileyiciydi bu şarkıyı nerden edinebilirim bilen varsa bana ulaşsın
bence kesinlikle seyredilmesi gereken bir film.kendilerinin de dediği gibi et pazarlamadan da sanat yapılabilceğini,istendiği zaman gercekten iyi işler cıkarılabileceğni gösteren bir film olmus.emegi gecen herkesi kutluyor,sinema severleri, bu filme destek vermeye davet ediyorum
daha ne olsun işte bir film.izlemeyi önermek başka,izlenmezse çok şey kaçaçağını ifade etmek bammaşka emin olun kaçırırsınız çok şeyi kaçrmış olursunuz .bence bu sezon en iyi filmi
genel anlamda ortalama bir türk filmi gibi görünse de bazı yönleriyle türk sinemasını aşan ancak birçok yönüyle standartların altında kalan bir yapım. filmin öncelikli artısı; son dönem türk filmlerinde pek göremediğimiz incelik ve duyguya sahip olması. ayrıca oyunculuklar da standart üstü olmuş. eksileri ise; sinematografik yapısı çok zayıf. genelde bizim önemli sıkıntılarımızdan olan ses sorunu da var!! ancak yine de ilginç ve ortalama üstü bir film!!
Bence sıradan bi filmdi. Sinemaya gitmeye değmeyecek kadar sıradan. Evde oturup sıradan televizyon filmi yada dizisi izlemiş hissi vardı salonu terk ederken. Ekstra bi keyif yada zevk yoktu yani. Görüntü yönetmeni işini iyi yapmış, özellikle Cem Özer işini iyi yapmış. Geri kalan oyuncularda fena değildi. Genel olarak hikaye saçmaydı. Finali falan yarım kalmıyor ama zaten öyle bi finale gerekte yoktu. Her neyse uzun lafın kısası 10/4
Oy veren arkadaşların neden bu kadar düşük oy verdiğini anlamadım. İyi çalışılmış bir iş... Başarılı da sayılabilir. Romantik'ten iyidir heralde... Ayrıca ekibin ortaya koyduğu görüntüler çok başarılı, izlenmeye kesinlikle değer. Son dönem filmler arasında oynayan, gösteren, izleten bir film...
Çok güzel bir film olmuş. Hikaye ve kurgu çok sağlam. Oyunculuk deseniz mükemmel. Umarım yurt dışındaki festivallerde de ülkemizi başarı ile temsil eder. Şiddetle herhese tavsiye ederim.
Vasatın üstü bir film ve zaman zaman filmde kopukluklar olmasına rağmen, özellikle Adem’i oynayan küçük oyuncu ve Cem Özer’in şimdiye kadar neredeydin dedirten olağanüstü performansı filmi ben bayağa beğendim. Nurgül Yeşilçay ise yine bildik performansını göstermiş ne çok iyi ne çok kötü. Ben Bekir oynayan oyuncuyu ise çoğu görüşlere karşın çok vasat buldum, filmdede Hacer ile Bekir aşkları hiç inandırıcı değil zaten, yine de güzel görüntü yönetmenliği ve olağanüstü bir Cem Özer performansı için seyredilir.
cem özerin neredesin firuzede yükselttiği çıtayı nerey getirgiğini görmek çısından iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. nurgül yeşilçayı konuşmaya gerek yok. eğreti gelin halen aklımda
salı günü filmin galası yapıldı. gerçekten mükemmel işlenmiş.hem duygusal, hem romantik, hem komik. izleyen herkesin yorumu: "bu kadar güzel bir film beklemiyorduk.!"keşke film kendini daha iyi tanıtabilseydi. bakalım yarından sonra neler olacak.