2,7
Maskeli Beşler: Irak hakkında görüşlerin ?
14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Gözden Irak olsunlar :)
10 Kasım 2014 tarihinde eklendi
keşke serisini çekmemiş olmasalardı vasatın altında 4/10
6 Mart 2010 tarihinde eklendi
serinin en kötüsü bence :s...çok saçma birşey olmuş...güldüren yer var ama olmamış bence...
11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Berbat ve iyimser bir komedi...Ailecek zaman geçirilecek sıradan bir 2. sınıf film...
16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmden aklımda kalanlar:1-Peşto nun ofisinde asılı duran barzani ve talabani fotoğraflarının ortasında onlardan daha yukarda duran bush fotoğrafı 2- Yine peştonun bizimkilere ’bizde on yıldır sizi bekliyoruz geldiler gelecekler derken sonunda geldiniz’ demesi3-Peker açıkalın ın sol omuzunda duran ve durmadan yönü değişen albay rütbesi 4-Filmin başında ki mazot içen amerikalı 5- Şafak sezerin hepimiz kardeşiz esprisi 6- Bu filmin en kısa sürede çekilen Türk filmi olduğu
14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Son birkaç yıldır Yeşilçam'da büyük bir atılım ve patlama mevcut eskiden bir yıla bir elin parmakları kadar film girerdi, şimdi bir ay içerisinde on filmi izleme şansımız oluyor. Bu Türk Sinema sektörü çok iyi bir şey, ancak ben geçen ay bu ay içerisindeki filmlere baktığımda (vizyona girmeyen filmler dahil), birkaç film haricinde bu sefer hemen hemen herkes film çekmek için film çekiyormuş havası izlenimi vermeye başladı, ve dikkatiniz çekerim genel olarak hep aynı tarz biraz da sanki Hollywood'a özenti var gibi. Umarım bu saçmalık böyle devam etmez, Yeşilçam'da yine kaliteli ve başarılı filmler görürüz, zira bu furya böyle devam ederse birkaç yıla kalmaz Yeşilçam Bollywood sinema sektörünün ve Hollywood şimdiden yaşadığı sıkıntıları yaşar, lütfen dikkat dost acı söyler. Maskeli Beşler 1 çok sevmiştim, çok başarılıydı. Ama Maskeli Beşler Irak aynen Hollywood'daki seri filmler gibi olmuş (daha doğrusu çok kötü olmuş). Tamamen ticari olmuş, şu an ahı giti vahı kalmış Irak üzerinden, dalga geçer gibi sözüm ona komik (ama ben bile hangi sahnesine güldüğümü hatırlamıyorum) saçma sapan bir film yapmışlar. Bu filmde, Şafak Sezer hariç herkes filmin kötü akışına kendini kaptırmış. Avrupa Yakası'nın Gaffur'u dahil. Son derece kötü film.
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gülemediğim bir ’komedi’ filmi..
sinema
1 ziyaretçi
8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ellerindeki silahların plastik, oyuncak olduklarını o kadar çok belli ediyorlar ki.

Senaryo çok dar, çok basit.
16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmi izledim espriler düzeysiz bence.sonuda güzel değildi.başta merakla izledim,böyle bir son olunca hayal kırıklığına uğradım.maskeli beşler dediler.beşincinin memet ali alabora olması gerekmiyor muydu'evam filmi sonuçta.o zaman hiç girişmeselerdi bu filme!!!!!!
22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
yazılan yorumları okuduktan sonra ön yargı ile gittim filme ama sıkılmadım hatta zaman ansıl geçti anlamdım desem yeridir...tüm salondna kahka sesleri geliyodu..bi çok sahnesine bende güldüm...keyifli ama mükemmel bi film diğil
4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
türklerin yaptığı film ancak bu kadar olur yani ne konu bulcaklarını şaşırdılarr
24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film konusu itibariyle; ince taşlamalar üzerine kurulmuş, bizim ülkemizin en büyük muhalefet kaynağı amerika ya kurtlar vadisinden sonra 2. golü atan, ama tek farkı içine sakarlık parodilerini ekleyen izleyenleri ilk önce milli duygularla uyandırıp sonrasında espirileri ile eğlendiren güldüren bir fim olması özelliğini taşıyor. film de, avrupa yakası dizinde ki gaffur tiplemesiyle ününü törpüleyen ve film yapımcılarının para kazanma hırsını tetikleyen peker açıkalın ın yönetmenin ve senarist tin zorlamasıyla ön plana çıkarılması bence tutmamış. bunun sebebi peker açıkalının kendini filmdeki karakterine tam olarak adapte edememesi olabilir ama şafak sezer in muhteşem oyunu ve resmen filmin hızını elinde oyuncak gibi tutması, yönlendirmesi de bu durumun ortaya çıkmasına sebep sayılabilir. ilk film le kıyaslama yapıp filme gitmemek yada ağır eleştirilerde bulunmak yalnış olacaktır. her ne kadar eleştirilecek yönleri olsada bunlar teknik olanaklarla sınırlı olacağını düşünüyorum.
23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilkinden çok daha kötü ve saçma olmuş. ilki daha komikti hiç beğenmedim gidenin parasına yazık olmuş
22 Mart 2007 tarihinde eklendi
film bana biraz saçma geldi açıkcası, seyrederken canım sıkıldı desem yeridir. 6 yaşındaki yeğenim bile sıkıldı filmi seyrederken. Oyuncuların kendine has hal ve hareketleri filmi biraz olsun renklendirmiş bana göre
30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ilk film oldukça komikti,bakalım bu devam filmi nasıl olacak.memet ali alaboranın olmaması filmi nasıl etkiler bilmem gerçi ilk filmdeki güzel kızın peşinde koşmaktan filme pek bir katkısı olmamıştı.