2,7
Maskeli Beşler: Irak hakkında görüşlerin ?
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Cok sacma bir film olmus ilk film daha guzeldi.O yuzden parmagim asagi bakiyor 4 puan verdim.
10 Mart 2007 tarihinde eklendi
bana kalırsa bu maskelibeşler filmi çok komik ve güzel.
manyak güzel bir film
16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence bayat bi film zorla güldürmek için şaklabanlıklar yapılıyo kesinlikle 1. serisini arattırıyo bi amerikalı bu filmi izlese siz zaten ancak böyle bi yer ele geçirebilirsiniz der mesela bi amerika başkanı konuşuyo filmde onun olduğu mekan falan harika bi de bizim başkan konuşuyo beynelminel bi yer bulmuşlar amerikaları büyütmüşler sevmedim...::((
15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
diğer serilerde olduğu gibi yine şafak sezeri ön planda görüyoruz,,,film çok güzel olmasada oyuncuların doğallığı filmi izlenebilir bi hale getirmiş...herkesin izleyeceği türden bi komedi filmi....
23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
birazdaha uzun ve aksiyonlu olmasını isterdim ama çok beğendim müthiş 3.sünüde bekliyoruzzz ...
12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film guseldi..olayı ciddiye alan bazı mantıklı vatandaslarımıs bence böle bakmayın olaya!! beklentiniz o yönde olmasın filmden istediğinizi bulamazsınız bence komikti izlenmeye deger!!!
Tek kelimeyle süper
bu insanlara saygı duymak lazım bunlar sayesinde sinema sektörü ayakta kalabiliyor .ve bu insanlar binlerce kişiye ekmek saglıyor
30 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu film sezonun guzel filmlerinden birisiydi. Hem guldum hem huzunlendim. Bence kadro mukkemmeldi. Devamini bekliyoruz...
14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bi film olmuş başarılarınızın devamını dilerim...:)
5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
VErdiğim paraya üzüldüm.Çok sıkıcı bir filmdi.Filmde Şafak Sezer bişeyler yapmaya çalışmış ama o da yalnız kalmış
12 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Eleştirileri okumadım ama eminimki çoğu arkadaşımız filmin tamamını vasat bulmuştur çok yanlış bence.

Filmdeki mekanlar son derece kaliteli insanı ırakta olduğunu hissettiriyor son derece başarılı mekan oluşturulmuş kısaca emek çok fazla o sıcağın altında film yapmak kolay değildir. Oyunculuk başarılı.

Son olarak bişeye değinmek gerek türk insanı türü komedi olan filmlere giderken filmi kahkaha makinası zannediyo bu yanlış komedi demek insanı izlerken eğlendiren, tebessüm ettiren espri olan oyuncuların absürt tavırlar sergilediği türe komedi filmi denir siz her komedi filmini sırf kahkaha atmak için gidiyorsanız gitmeyin sonuçta bi espri birine komik gelirken birine gelmez yapımcılar herkez için espri seçemezki.

Yani film eğlenceli, sıkmayan, oyunculuk güzel bir film özellikle birşeyin altını çizmek gerek filmin mekanı çok kaliteli ince espriler mevcut, oyunculuk iyi.

Film müziklerine gelince özellikle arapça müzik o atmosferi zirveye çıkarmış. Çatışma sahneside ortalamların üstündeydi. Sırf kahkaha atmadım diye tüm harcanan emeği görmeden filmi çöpe atmak çok yanlış olur.

Türk filimleri içinde 10 üstünden rahat 7.5 puan alır.

Bu arada puan veren herkeze teşekkürler 5 üstünden 3.8 hakettiği bir puan olmuş bu film için.
13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmin ilk 10 dk'sı haricinde hiç beğenmedım.Verdiğiniz parayı karşılar nitelikte değil.
31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü filmdi. ne başı var ne sonu. Kimseye tavsiye etmiyorum, paranız boşa gitmesin. hatta gördüğünüz yerde durmayın, kaçın!
5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
aşırı kötü bir film, tebessüm bile etmekte zorlanırsınız. kesinlikle gitmeyin.1/10