Bu bir komedi filmi, çok iyi bir film olabilmesi için daha komik olması gerekirdi. Oyuncular çok iyi performans göstermişler. Note:Filmde güzel bir de mesaj veriliyor. (Kerkük bölgesinde, bugünlerde sürekli Türkmenlerin öldürülmesi bu mesajı daha da güçlendiriyor.)
bu filim hiç akıcı bir filim diğil bence o yüzden genellikle sevilimoyr konu monu senaryo falan güzel aslında ama okadarda izlenmeye değer bi filim diğil
sadece eğlenmekse istediğiniz kesinlikle çok iyi bi film.yiğidi öldür hakkını yeme derler şafak sezer'in rüyası ve amerikalı askere açıldığı sahneler çok çok iyiydi.
ilkine göre hiç de iyi değildi.yinede eğlenceliydi ama komik değildi bence beklentileri karşılamıyor açıkçası.mantık çerçeveleri dışında güzel bir mizansen ve ironi kullanarak aslında çok güzel mesajlar vermişler.filmi bu açıdan takdir etmek gerek yinede.ben özellikle Peker Açıkalın'ı çok beğendim.bir insana her rol ancak bu kadar yakışabilir.
Eleştirileri okumadım ama eminimki çoğu arkadaşımız filmin tamamını vasat bulmuştur çok yanlış bence.
Filmdeki mekanlar son derece kaliteli insanı ırakta olduğunu hissettiriyor son derece başarılı mekan oluşturulmuş kısaca emek çok fazla o sıcağın altında film yapmak kolay değildir. Oyunculuk başarılı.
Son olarak bişeye değinmek gerek türk insanı türü komedi olan filmlere giderken filmi kahkaha makinası zannediyo bu yanlış komedi demek insanı izlerken eğlendiren, tebessüm ettiren espri olan oyuncuların absürt tavırlar sergilediği türe komedi filmi denir siz her komedi filmini sırf kahkaha atmak için gidiyorsanız gitmeyin sonuçta bi espri birine komik gelirken birine gelmez yapımcılar herkez için espri seçemezki.
Yani film eğlenceli, sıkmayan, oyunculuk güzel bir film özellikle birşeyin altını çizmek gerek filmin mekanı çok kaliteli ince espriler mevcut, oyunculuk iyi.
Film müziklerine gelince özellikle arapça müzik o atmosferi zirveye çıkarmış. Çatışma sahneside ortalamların üstündeydi. Sırf kahkaha atmadım diye tüm harcanan emeği görmeden filmi çöpe atmak çok yanlış olur.
Türk filimleri içinde 10 üstünden rahat 7.5 puan alır.
Bu arada puan veren herkeze teşekkürler 5 üstünden 3.8 hakettiği bir puan olmuş bu film için.