2,7
Maskeli Beşler: Irak hakkında görüşlerin ?
3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hakkaten çok kötü bir film ya,ciddi sölüyorum tek kelimeyle berbat.izlerken içim daraldı resmen hangi mantaliyle böyle filmler yapıyorlar şaşıyorum
15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
basit bir film olmuş tıpkı son çekilen hababam serisi gibi maskeli beşler ırak da basit bir film...
5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Seriyi devam ettirmek için çekilmiş vasat bir devam filmi olmuş...:))))
11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ya neden güzel bir film çıkardıktan sonra illaki ardından ikinci bir film çıkarıp ilkinide batırılar anlamam.bırakın maskeli beşler aklımızda neşeli bir film olarak kalsın.bunu niye çıkarttılar anlamadım.berbat olmuş.çok saçma bir senaryo
15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
acaip ötesi bayık bir komedi filmi.. bırakın gülmeyi yüzümde bir tebessüm bile oluşmadı
24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi hiç beğenmedim ya bu ne böle allah allah filme ne hayallerle gittik ama hayal kırıklığına uğradık bi tek şafak sezerin bi kaç esprilerine güldük gerisi fasafiso
12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
evet konu itibariyle sıfır,cokta sıkıcıydı,şafak sezerin tek kişilik gösterisi denilebilir...izlemeye değmez desem ağır kaçmaz sanırım.
11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hiç ama hiç beğenmedim. İlla Irak işlenecekse adam gibi bir senaryo yaızlır. Kurgu hatalrı bol, oyunculuklar kötü, anlamsız kahramanlar arası ilişkiler. Gülmek değil de gerilmek istiyorsanız izleyin.
2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Malesef ilki gibi eğlendirici olamamış çok sıkıcı.Vaktime acıdım yani.
20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence birincisi daha iyiydi yani beklediğim gibi değildi
23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
aslında oyuncularda suç yok senaryo berbat
22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İlk bölümün izlemeden önce gerçektende hiç umudum yoktu yine yeni hbabam tarzında bi şey bekliyordum ama beklediğimin aksine biraz klasik olsada güzel bir seneryonun üstüne oturtulmuştu en azından mantıklı bi şeyler var gibiydi. ikincisinde mantığın m sine rastlayamadım.
13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
vasat bir film, kalıtelı kamera kullanılmıs sadece o
13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmde izleyenleri şaşırtacak bir şey yoktu,artık espiri yapacakları zaman tahmin edebiliyordum,yani bu kadar sıradan,boş ve gereksiz bir filmdi.
9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
mümkünse ayrılsın bu beşli yeter artık. harcanan paraya, emeğe ve zamana yazık.