ya neden güzel bir film çıkardıktan sonra illaki ardından ikinci bir film çıkarıp ilkinide batırılar anlamam.bırakın maskeli beşler aklımızda neşeli bir film olarak kalsın.bunu niye çıkarttılar anlamadım.berbat olmuş.çok saçma bir senaryo
filmi hiç beğenmedim ya bu ne böle allah allah filme ne hayallerle gittik ama hayal kırıklığına uğradık bi tek şafak sezerin bi kaç esprilerine güldük gerisi fasafiso
hiç ama hiç beğenmedim. İlla Irak işlenecekse adam gibi bir senaryo yaızlır. Kurgu hatalrı bol, oyunculuklar kötü, anlamsız kahramanlar arası ilişkiler. Gülmek değil de gerilmek istiyorsanız izleyin.
İlk bölümün izlemeden önce gerçektende hiç umudum yoktu yine yeni hbabam tarzında bi şey bekliyordum ama beklediğimin aksine biraz klasik olsada güzel bir seneryonun üstüne oturtulmuştu en azından mantıklı bi şeyler var gibiydi. ikincisinde mantığın m sine rastlayamadım.