kurtul-18
11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
evet aslında sizlere katılmak isterim ama ortada yapılan bir film var ama inanın izlerken çok komedi dolu değil ama bir komik bölümü vardı ki bana bu filmi sevdirdi...
filmi hiç beğenmedim ya bu ne böle allah allah filme ne hayallerle gittik ama hayal kırıklığına uğradık bi tek şafak sezerin bi kaç esprilerine güldük gerisi fasafiso
Son dönem türk komedi filmlerinden iyisi... dünyayı kurtaran adamla karşılaştırılamaz bile... film boyunca güldüm ama sonraya bişey bırakmadı tabiki... gidilsede olur gidilmesede... grupla gidilse daha iyi bir ortam olabilir...
Bence izlenebilir bir filmdi çok güldüm eğlendim ama konuda kopukluklar olmasına rağmen bence serinin diğer filmlerinden daha iyiydi.
Sinema salonunda hiç yoksa 100 çocuk vardı. Az biraz argo ve küfürler olması sanırım biraz sıktı orda bizleri.
Ayrıca Savaş Ay'ın sahnelerini beğenmedim karakterlere ve filme resmen ne saçmalıyorsunuz der gibi bir tavır vardı röportaj kısmında.
Magazinde abartıldığı gibi filmde gaffur veya diğer karakterlerin öne çıkarılması söz konusu değildi.
Gülmek isteyenlere önerebilirim özellikle de sıra gecesi düzenlediklerinde amerikan askerlerinin kalkıp oynaması sahnesinde yarıldık gülmekten... son sahneyi güzel bağlamışlardı . Genel itibarı ile güzeldi. Bundan önce ne saçma amerikan filmlerine para verdiğimizi düşündüğüm zaman yorum yazan arkadaşın dediği paramı isterim lafına katılmıyorum. Güzeldi son olarak