Laleli’de Bir Azize
3,7

Majör-2
Majör-2

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Laleli-Gemide film ikileminin birincisi.Bu filmi izledikten sonra Gemide filmini izleminizi öneririm.Bence kimsenin çekmeye kolay kolay cesaret edemeyeceği bir konuyu 2 film ile çok cesurca ve hayli yalın bir şekilde çekmişler.Ben 2 filmden de çok büyük keyif aldım.Eğer Türk Sineması adına değişik bir tat denemek istiyorsanız tavsiye ederim...8/10
Sikimic
Sikimic

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Güven kıraç başta olmak diğer bütün oyuncular gerçekten güzel bir performans sergilemiş.
umuty90
umuty90

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok değişik bi kurguya sahip bir film. gemide ile anlamlı bir bütün oluşturuyorlar. gemide gibi bu da bir sanat filmi.
dawson-creek7
dawson-creek7

19 Kasım 2003 tarihinde eklendi
filmi dün buldum ve izledim gercekten dondum kaldım gercektende bir türk filmini uzun zamandır bu kadar keyifle izlememiştim gercektende bi baş yapıt özelliklede küfürleri:)) ne yapın edin bulun buluşturun ama izleyin!
denz-2
denz-2

10 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gemide ile izlenince tadından yenmeyen film..
hero8282
hero8282

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Gemide filmi ile bütünlük kazanan ve bir olayın iki farklı yönünü izleme fırsatını sunan başarılı bir yapıt. Güven Kıraç yine muhteşem... Film karakterlerinden birine söylenen ve kendikendine tatmin olan tek kadın satıcısı ( yumuşatarak yazdım) sensin şeklindeki yorum hala kulaklarımda ...
alpturkakbas
alpturkakbas

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gemideden sonra izledim ve sok oldum böyle birsey kimin aklına geldiyse helal olsun ama gemide daha cok hosuma gitti
sinankaldan
sinankaldan

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi gemideden sonra izledim ve çok beğendim herşey o kadar güzel bağlanmış ki olaylara hayranlıkla seyrediyorsunuz belki amatör bi kamera olabilir ama hikaye ve olaylar çok güzel anlatılmış acaba böyle birşeyi şimdi yapabilirmiyiz?????!!!!!
tko8383
tko8383

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gemide filmini farklı perspektiften anlatan ve zannedersem türünün ilk örneği olan iyi bir film.Güven Kıraç oynadığı her filmde çok başarılı ve hakkını veren bir oyuncu.En iyi performansını ise Masumiyette sergiliyor