O dönem itibarıyla ailece izlenebilecek iyi bir komedi filmi olduğunu düşünüyorum.Hatta 2010 yılındayız ama bu filmin tadından hiçbişey kaybetmediğini düşünüyorum.Benim değerlendirmeme göre bu esere 10 üzerinden 8.5 puan veriyorum.
gülen gözler ile neredeyse aynı kadro ve konsept,tekrar kendini hiç bıkmadan izletiyor,izlerken insanı mutlu eden filmlerden,bittikten sonra en azından bir süre tüm sıkıntınızı derdinizi unutuyorsunuz.türk sinemasının klasiklerinden.
İşte müthiş bir Türk Müthiş diyalaoglarıyla hafızalara kazınmş bir film. Yine Şener Şenin ön plan çıktığı bir ail filmi. Şener Şen canlandırdığı Ziya karakteriyle büyülüyor adeta. Çocuklara Afrrika ve Amerika anılarını anlattığı sahne, kahvede jilet pazarladığıunutulmaz sahne, kılıktan kılığa girip nikah şekerlerini topladığı sahne... Hepsi muhteşem. İzlemeyen yoktur zaten.
Bu filmlere 10 puandan asagisini veren cidden büyük haksizlik yapmis olur.. Bu kadar sicak, bu kadar insanin içini isitan filmleri artik ne Hollywood ne günümüz Türk sinemasi çekebilir mi sizce? Bu sorumu düsünün sizde 10dan asagisini haketmedigini karar vereceksiniz.. Ayakta alkislanacak, sonsuz saygi duydugum bir kadro
ziya ne uhteşem bir karakter olmuş :D...bir turşu için ayrılan(turşu bahane de işte neyse :D...) 6 çocuklu bir eş,yüzsüz kardeş ziya,6 kardeşin hepside harika...ksinlikle izlenmeli hoş,içten ve samimi bir yapım...