Filmin ana teması ve başrol oyuncuları oldukça çekici geldi bana.. fakat merak ettiğim şu ; 2010 ve 2011 yıllarında düzenlenen herhangi bir film festivalinde (istanbul, antalya,ankara) yoktu bu film.. bunun nedeni filmin yeterli kalitede olmaması mı acaba diye düşünüyor insan.. ya da diğer ihtimal yönetmen ya da yapımcı festivallere katılmak istemedi mi.. sonuçta her sinemacı film festivallerine katılmak ister diye düşünülürse, ilk seçenek daha mantıklı gibi geliyor.. fakat yine de filmin konusu ve oyuncuları benim dikkatimi çekti.. izler miyim izlemez miyim bilemiyorum şu an..
Ben bu filmi daha izlemedim..Açıkcası izlemeyide düşünmüyorum..Sadece şunu söylüyorum Önüm DRAM , arkam DRAM , sağım DRAM , solum DRAM.. Hayatımız Dram olmuş,herkesin derdi var.Diziler yetmiyormuş gibi birde sinemamız DRAM filmlere mahkum ediliyor.Yapımcılar az masraf,çok para felsefesinden kurtulmadığı sürece,Türk sinemasından ne bir aksiyon,ne bilim-kurgu nede fantastik bir film seyredemiyeceğiz.Yıl 2011 beyler hatırlatırım..