Türk sinemasını geçtim sinema tarihinin görüp görebileceği en saçma, en gereksiz film. filmin tamamını da izlemedim türkmax de gördüm biraz baktım ama 15 dk dayanabildim o derece kötü yani 0/10
2008 yapımı ama adını yeni duydum.mehmet ali erbil veya şafak sezer yada olmadı peker açıkalın filan oynasaydı garanti milyonu aşan kişi izlerdi.iyi ki oynamamışlar da izlenmemiş.nasıl bir mantıkla böyle bi filmler çekiyorlar anlamıyorum walla
Allahım ya senaryoya bak nekrütün tersi türken diye türkiyeye geliyorlar :( türkmenistana gidin olmadı o daha bi benziyor, saçmalık tek kelimeyle, zavallı türk sineması bu saçma sapan yapımlar yüzünden bide vuruyor.
İnanamıyorum ya bu kadar rezil kepaze mantar manasız sacma sapan butun igrenc şeyleri barındıran bir film daha yapılabilir mi?bir de izleyiciden bu film için bilet alıcaklarını düşünüyolar.guldurmeyin allah aşkına..üzülüyorum hem de cok böyle filmleri yapanlara türk sineması bu tip yapımları barındırmamalı.fox tv de bez bebek var onu 50. kez izlerim daha iyi bu filmi izlmektense..
değerli arkadaşlar yani bu filmin tanıtımı iyi yaılmadı kabul...Ancak filmi izledim ve beğendim izlemek isteyenlere de tavsiye ediyorum.Gülmekten kırıldık yahu...