Münferit
2,4

barfly-2
barfly-2

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
japonların dünyaya armağanı olan cin-peri öyküleri bizim yeniyetme sinemacıları kısa yoldan şöhrete götürmeye yeter mi? bunu zaman gösterecek ancak diğer örneklere bakacak olursak (semum vb.) ortada çok ciddi bir başarısızlık var. bu film için de diğer kötü örneklerinden farklı olan pekbirşey yok. halbuki bunca başarısız deneme önlerinde iken aynı hataların ısrarla tekrarlanması olacak şey değil. sonuç itibariyle çok başarısız ve türünün kötü örnekleri arasında şimdiden yerini alan bir film!!!!
nskmourinho
nskmourinho

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Filmin oyunculuğu gerçekten yerlerde sürünüyor yani hiç mi oyuncu kalmadı memlekette.Olayın gerçekçiliği senaryo haline getirilirken etkinliğinden çok şey kaybetmiş.Tavsiye etmiyorum.
Irem T.
Irem T.

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film guzel degil maalesef,Turk sinemasında tek başarılı korku filmi Beyzanın kadınlarıydı bence,bu film ise korkudan ziyade sıkıntı verici ve bunalıp salondan ayrılan izleyici sayısı yuksekti,inanın oyuncular bile filmi cekerken sıkılmış olabilirler