nskmourinho
15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Filmin oyunculuğu gerçekten yerlerde sürünüyor yani hiç mi oyuncu kalmadı memlekette.Olayın gerçekçiliği senaryo haline getirilirken etkinliğinden çok şey kaybetmiş.Tavsiye etmiyorum.
2007 Antalyada yarışmış oldukça sığ bir film..Maalesef gerilim filmlerinde başarıyı yakalayamıyoruz..Yalnız belirtmek gerekirki Ali Erkazan ve Idil Firat iyi oyunculukları ile filmi bir derecede olsa izlenebilir hale getirmişler.
Film hakkında doğru dürüst yorum yazılmamış. Hoş filmi izleyen de pek yok ya. Bir arkadaşımız da cin peri falan demiş. Filmin bununla ilgisi yok. Film bir psikopatın günahkar insanları cezalandırmasını anlatırken, devletin içindeki kokuşmuşluğu da anlatıyor, hatta mahalle baskısını da. Film gayet güzel bir film aslında. Ali Erkazan adeta döktürmüş. Rolüne çok iyi girmiş. Filmin kasvetli bir havası var. Biraz iç sıkıyor. Ama yaratılmak istenen de o. Film izleyiciye istediğini vermeyi başaramıyor. Çünkü izleyiciye ulaşamıyor. Sağlık olsun, gişede iş yapan o kadar filmi katlar ki...
Bu filmi izlemiştim.Tek kelime ile özetlemek gerekirse zayıf bir film.Şahsen hiç ama hiç beğenmedim ve vakit kaybı olarak değerlendiriyorum.Zaten gişe ve sinema siteleri de yorumumu doğrular nitelikte.
film guzel degil maalesef,Turk sinemasında tek başarılı korku filmi Beyzanın kadınlarıydı bence,bu film ise korkudan ziyade sıkıntı verici ve bunalıp salondan ayrılan izleyici sayısı yuksekti,inanın oyuncular bile filmi cekerken sıkılmış olabilirler
başarısız.. korku gerilim filmi yapamıyoruz yani çok basit olmuştu korkuyla ilgisi yok sadece gergin bi müzik başka bir şey yoktu kesinlikle vakit kaybı..
japonların dünyaya armağanı olan cin-peri öyküleri bizim yeniyetme sinemacıları kısa yoldan şöhrete götürmeye yeter mi? bunu zaman gösterecek ancak diğer örneklere bakacak olursak (semum vb.) ortada çok ciddi bir başarısızlık var. bu film için de diğer kötü örneklerinden farklı olan pekbirşey yok. halbuki bunca başarısız deneme önlerinde iken aynı hataların ısrarla tekrarlanması olacak şey değil. sonuç itibariyle çok başarısız ve türünün kötü örnekleri arasında şimdiden yerini alan bir film!!!!
mahir ipek,en az serhat tutumluer in oyunculuğu kadar beğendiğim bir aktör.konuyu biraz garipsedim,ilginç geldi biraz bana.ama bu film hakkında da hiç duyum almadım ki :S