En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
cennetsinemasi
8 değerlendirmeler
Takip Et!
5,0
11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
cemol adlı arkadas acaba filmi gerçekten izlemiş mi anlayamadım? Çünkü filmin görüntüleri çok güzeldi. Üstelikte anlattığı konu sonb derece açık ve senaryosu çok kuvvetli bir film. film izleme anlayısında "ucuz"luk bakısını kaldırmasını tavsiye ederim. saygılar!
Bu filmi Ankara da Gezici Festival dahilinde izledim ve oldukça beğendiğim bir film.Herşeyden önce Reis Çelik pek değinilmeyen(değinmekten çekinilen)bir konuyu oldukça iyi şekilde anlatmış bu filmde.Reis Çelik tek taraftan ve milletten bakmamış mülteci kamplarına bir dünya vatandaşına yakışır şekilde her milletten insanlık dramlarına yer vermeye çalışmış.Görsel açıdan da bütçesine göre oldukça iyi bir film.Film öncesi yönetmen ve oyuncularla yapılan söyleşiye katıldığım için bu filmin düşük bir bütçeyle ,çok zor koşullarda çekilmiş ,büyük bir emeğin ürünü olduğunu samimiyetle söyleyebilirim.Dolayısıyla izlenesi bir film olduğunu düşünüyorum.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.