Semum
    3,1
    Semum hakkında görüşlerin ?

yusuf-dagdeviren
    yusuf-dagdeviren

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    çok üzülerek söylüyorum ki tamamen berbat bir film kendimi korkacağıma şartlandırdığım halde korkmama yetmedi ve benim gibi salondakilerinde korkmadığına inanıyorum çoğunluğu kız olan salonda kahkahalar kopuyordu :) hala düşünüyorum acaba yanlış bir filme mi girdik ama adı semum :) yoksa semum isminde bir komedi mi çekildi
    volkanick
    volkanick

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    film genel anlamda dabbeden daha iyi inşallah yönetmen daha iyisini de yapar..bunun içinde daha iyi oyuncularla çalışması çok daha sağlam diyaloglar yazması gerek..
    mahmutyildirim-my
    mahmutyildirim-my

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Türk sinema tarihinin en iyi 10 filminden biri diyebilirim. Harika senaryo ve dabbedeki hatalardan yoksun bir film. Dabbe filminden kesinlikle çok farklı ve profesyonelce çekilmiş.
    bilselerdi34
    bilselerdi34

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    uzun zamandır vizyonda olmasına rağmen filmi yeni izledim.Başlangıç sıkıcı olsada ileriye doğru ses efektleri ve kurgu güzelleşip insanı etkileyecek cinsten korkutuo.kısaca mesaj içeren ve geren bir film ama senaryosu daha iyi olabilirdi.doktorun semuma dokunmasıyla gülmekten koptuk bunuda eklim:)
    İzleyin derim 7/10
    monopoly
    monopoly

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Yani yönetmenin bu filmine çok şaşırdım nasıl çekebiliyor böylesi saçma bir filmi,okadar eğitim boşa gitmiş sanki.Animasyonlar berbat,seslendirmeler ,ışık çok kötü.Kadrajları beğendim sadece,’zoom in’ de fena değildi.Yani parama acıdım, amerikalılar bu işi biliyor abi verdiğin paranı çıkartıyorsun.Kesinlikle izlemeyin derim.
    meyunus
    meyunus

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en iyi film diyebilirim 'semum' için,yüzlerce korku filmi izledim,halka'dan tutun elm sokağına,garezden tutun shining'e,the descent filminden tutun tale of two sisters'a,the thing'den tutun rosemary's baby'e,the exorcist'ten tutun stigmata'ya kadar,bir sürü bilinen korku filmini ezbere bilirim ve rahatlıkla söyleyebilirm ki semum tüm bu filmlerle yarışabilecek düzeyde.eğer bu film amerikada yapılsaydı eminim ki yönetmeni el üstünde tutulurdu.bizim izleyicimiz daha çook yol katetmeli.
    kayhuyuk87
    kayhuyuk87

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Öncelikle şunu söylemeliyim şimdiye kadar yapılmış, en güzel "Türk" korku filmi.

Artıları
    Senaryonun gerçek hayattan alınması.Muzikler.
    Hiçbir Türk filminde göremediğimiz efektler.

Eksileri
    Birkere şunu söylemek istiyorum "Dabbe" gibi bir filimden sonra bundan kesinlikle ders alınmalıydı.Oyuncular, filmin hakkını malesef verememiş bu yüzden bazı sahnelerde seyircinin gülmesine neden olmuş mesala nebiliyim bi Kenan İmirzalıoğlu bu filimde oynatılabilirdi ve isimden dolayı bile filime gelen olurdu.Bunun dışında bir eksiğini göremiyorum bir daha ki Hasan Karacadağ korkusuna mutlaka iyi oyuncular istiyoruz idda ediyorum ozaman daha güzel olacak.

Buraki yazılanlar tamamen benim görüşümdür.
    akcaqq
    akcaqq

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    2 saat boyunca merakı ve korkuyu ayakta tutan bir filmdi.Sonundaki sürpriz kısmın kurgusunu daha önce hiçbir filmde görmedim.Çok daha fazla izlenmeyi ve daha yüksek puanı hakediyo bence,ses efektlerinin başarısını da unutmamak lazım.
    zara1numara
    zara1numara

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Bence çok güzeldi.Çok ucuzcu bir film yapmak yerine herşeyiyle titizce uğraştıkları belli.Hikayenin ilerlemesi,oyunculuklar ve korku sahneleri ebnce kore japon filmlerinden daha parlaktı.Eleştirenlerin de haklı tarafı olabilir ama Semum bence Türk sinemasının bugünkü şartlarında çok büyük bir yer edinecek bir film.
    utkukayahan
    utkukayahan

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Bence filmi gidin izleyin Türk korku filmi türünün bir adım ileri gittiğini görebiliriz ama filmden sizi korkudan bayıltmasını beklemeyin.Ayça İnci'nin performansı epey iyiydi.Ama Burak Yalçın'ın gereksiz mimikleriyle süslü oyunculuğunu beğenmedim. 10/7
    nehir8696
    nehir8696

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    başarılı bir filmdi bence ancak insanalrı biraz dine yönlendirme etkisi vardı biraz bu yönü bilerek yapılmış sanırm...izlnecek film kesinlikle
    cirkin01
    cirkin01

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten film güzel olmuş beğendim
    dabbeden sonra çok büyük bir yol katedilmiş sahneler efektler kurgu her şey çok güzeldi
    omur-kurt
    omur-kurt

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Son yıllarda izlediğim en iyi Türk filmi. Mutlaka izlemelisiniz bence. süpriz sonu, ilginç hikayesi ve kurgusu. çok beğendim. ikinci yarısında özellikle şok üzerine şok var. yeni filmler de gelmeli böyle. animasyonlar falan da güzel. beğendim. ve korkutucu olduğunu da ekleyeyim.
    nihal-eksi
    nihal-eksi

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    son zamanlarda izlediğim türk filmlerini cok basarılı buluyorum insallah hep böyle güzel calısmalar seyırcıyle bulusur semumda bunlardan bırı fılmı cok begendım izlemeye deger arkadaslar
    cbndnz
    cbndnz

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Merhaba,
    Film, ortada bir film olduğunu düşünmüyorum. Ne olduğunu çözemediğim ve en son bir benzerini Ölüm Bekçisi'nde izlediğim dantel iplikten yapıldığını düşündüğüm canavar.
    Film izleyiciye hiç bir şey vermiyor, zorla molayı ettim, bilimi hiçe sayan, adeta yerden yere vuran bir yapım.1 puan bile fazla.
    Saygılar...