Semum
    3,1
    Semum hakkında görüşlerin ?

the-end-2
    the-end-2

21 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    korkutucu filmdi son sahnelerde
    Ilknur K
    Ilknur K

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Türklerin yaptığı En iyi korku filmi. ancak korku öğeleri komedi gibi işlenmiş filmde. aslında kuranda geçen pek çok şey ürkütücü çünkü gerçek. aslında bu filmi birazda korkunç yapan bu. yoksa ne oyunculuk nede efektler güzeldi.
    birefsane100yasinda
    birefsane100yasinda

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    oldukça saçma bir film olmuş.özellikle bazı sahneler hiç gerçekçi değil..türk sinemasının korku filmlerinde alacağı çok yol var..zaman harcamaya değmez..!!!
    pink-panther06
    pink-panther06

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Oldukça korkutucu bir film! Gerçek hayatla alakalı olmasıda dahada korkutucu yapıyor... Filmin bazı yerlerinde küçük saçmalıklar var ama genede güzel bir film!
    butterfly-effect-ashton
    butterfly-effect-ashton

2 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    evt alpay arkadaşım musallattır ama 'öldür beni' yide unutmamak lazım demi...o da harikaydı...
    aselimt
    aselimt

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Türüne göre oldukça iyi bir film. Amerikan yapımı çoğu korku-gerilim filmlerinden çok daha güzel. Ayrıca Türk sinemasındaki korku-gerilim filmlerinin çıtasını hayli yükseltiyor. Yönetmen de önceki filmi Dabbeye göre daha kaliteli bir iş çıkarmış. İzlemeye değer.
    mettt
    mettt

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
    filmin en iyisi bahçevandı :)
    dhamir-
    dhamir-

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Japonlar bayılmış bu filme ,korku kültürleri bizimkisiyle örtüşüyor adamların galiba.
    aydin-dereli
    aydin-dereli

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    bu filme nasıl kötü denir anlamıyorum. benim çok hoşuma gitti. mutlaka izlenmeli.10/9
    hostel-saw
    hostel-saw

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Kötü bir filim.Yani özellikle sonlardaki görsel sahneler tam bir berbat yani madem iyi bir filim yapma amacın var bali biraz daha para harcada önem ver.Yani bence çok kötü bu puanı haketmiyor.Nasıl bu kadar puan almış anlamak zor...
    trinidat64
    trinidat64

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Ben bu filmin fragmanını arkadaşlarımla beraber karne günümde izledim.Açıkçası izlemek biraz zor olmuştu.Ancak korkumu yenip birazını izledim.Güzel bir film olduğunu düşünüyorum.Ama öylemidir bilmiyorum.
    hulya-jr
    hulya-jr

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    konu güzeldi ama sanki birşey eksikti kadın ve erkek oyuncu çok kötü oynadı burak hakkı hiç yakışmamış kadın oyuncunun seside çok kalındı.
    mox-x
    mox-x

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    filmin 4O. dk sına kadar bi beklenti içindesiniz arada bişeyler olacağına dair bi kıpırtılar var ama pek bişey olmuyo sıkılmaya başlıyosunuz hatta kapatmayı bile düşündüm izlerken(yanımdaki arkadaşm uyuyordu ben bunları düşünürken) sonra film müthiş bir ivmeyle hareketlenmeye başladı gayet de iyiydi hasan karacadağı tebrik ederim hiç bu kadar etkilenmemiştim bi korkudan... diyalogların bi çoğu kurandan alınmış tamamı doğru değil tabi nihayetinde bi film türk sineması adına çok başarılı ama dünya çapında vasat sınırını geçebilir mi bilemiyorum..10/8
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    dabbenin devamı olan bu film dabbeyi kat ve kat aşmış bulunuyor ilk dabbeyede yazdığım bu film içinde geçerli hasan abimize şunu söylemiyorlarmı : neden filmlerinin son final kısmına ağırlık veriyorda geneline hakim olamıyor??filmde yan rollardeki karakterler çok iyi olmuş ama başroller vasatın altında kalmış. son 15 dk cem kurtoğlu (hoca) götürdü resmen helal olsun. finali dikkate alarak 10/7
    cem-mcfly
    cem-mcfly

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    filmden zevk almadım diyemem.ama bana göre bayaga özenti olmuş.bu filme türk işi exorcist de denebilir.şeytan filminin nerdeyse aynısı olmuş.şeytan filminden sahnelerin aynısını semumdada çekmişler.bence o sahneler çekilmese daha iyi olabilirdi.özenti oldugu belli oluyor.film yabancı korku filmi olarak başlayıp,türk korku filmi olarak bitmiş.birazda fazla fantastik olmuş.film ilk dakikadan itibaren izleyici korktmaya çalışmış.ama yinede izlemeye deger derim.