el kamerasıyla televizyona çakilen filmlerin kalitesinde. kadir inanırın oyunculuğu dışında vasatın altında bir film. bütün oyuncular çok kötü oynamış, senaryo yarım, yönetilememiş bir film.
nedendir bilmiyorum bende sinema filmi değilde tv filmi havası bıraktı, bu tarz görüntü renginden hoşlanmıyorum(izleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır)senaryosu çok güzeldi, işleyiş basit fakat etkileyiciydi, müziği de harika filme cuk oturmuş10/8,5
Bir arkadaşım yalnızca Kadir İnanırı izlemek için bile gitmelisin, filmi hiç anlatmıyorum bile demişti.Dinledim, iyi ki de dinlemişim.Kadir İnanırı hepimiz biliriz, yılların aktörüdür."Selvi Boylum Al Yazmalımı, bugün dünyanın en iyi aktörlerini getirin, en pahalı prodüksiyonu kurun kimse -iddia ediyorum- hiç kimse aynı güzellikte çekemez.Tatar Ramazan zira öyledir.Her oynadığı demek istemiyorum, açıkcası resmen yaşadığı karakterler neredeyse idol olur..Böyle bir aktördür o... Bayramı izledim İzlediğim adam, başka bir dünyadandı, bana çok yabancı bir dünyadan..Ama sonra hayır dedim, hayır değil... Değilmiş... Bana çok uzak bir dünyayı bir nefes kadar yakın yaptı bugün Son Cellat... Ne demeli bilmiyorum bu film için. İzleyin diyorum... Yalnızca izleyin... Vicdan, özgürlük, dostluk, ihanet... Ne ararsanız bulacaksanız... Ya da arayacaksınız demeliyim belki de, bilmiyorum... Ama emin olun, filmden çıkınca bir çok şeyi yeniden düşüneceksiniz o gün... Kadir İnanır röportajında, Kadir İnanır oynayamamış desinler mesleği bırakırım demiş... Ustam, hocam... Size sesleniyorum... Diyen olmayacağına eminim ama diyen olursa da kulak tıkayın ve siz her yaptığınızla oyunculuk dersleri vermeye devam edin.. Tekrar söylüyorum.. Yalnızca izleyin... Yalnızca...
bir filmi başarılı kılan nedir?konusu mu işlenişi mi yoksa oyunculuklar mı?bence hepsi!bir filmde bu üçüde varsa o film mükemmeldir.peki bu film?konusu harika işleyiişi yavaş ama filmin konusu ve türü itibariyle öyle olması normal oyunculuklar mı,atilla saraç mükemmel(o ne olgun tavır öyle)kadir inanır mı"oynamamış resmen yaşamış!"şimdi böyle bir film izlenmezde ne yapılır.hele filmin sonu yokmu resmen kanım dondu ne olacak acaba diye.emeği geçen herkese tşk.
bu film dışında her filmde mutlaka bi küfür bi belden aşağı bi cinsellik içeren sahne bulursunuz ama bu filmde bulamazsınız.son yıllarda yapılan en güzel türk filmlerinden biri. temiz bir yeşilçam filmi gibi.bu arada ben anlam veremiyorum neden 13 yaş sınırı konuldugunu . hiç öle sakıncalı bi sahneye rastlamadım ben filmde. bence her yetişkin bu filme gitmeli.
kesinlikle güzel bir türk filmi izledim ama tek kusur filmden cok kesinti yapmış olmaları. Atilla saral ve kadir inanırın oyunculukları cok harika tbrkler
kesinlikle görülmesi gereken bir film. tek eksisi sonunu filmin ortalarında tahmin debiliyorsnz. kadir inanırın oyunculuğuna söylicek sz ztn söz yok ama atilla saralında hakkını vermek lzm..
kadir inanırın bugüne kadar oynamış olduğu roller bi yana son cellat biyana okadar benimsemiş ki rolünü kadir inanırı tanıyanlar bu filmde tanıyamazlar öylesine bi filmki izleyenler ne filmde olduklarını anlarlar nede filmde olmadıklarını anlarlar öyle bi film işte......
Harika bir film. Senaryosu, müziği, oyuncuları... Çok fazla Türk filmi seyretmem, genellikle duygusal film çevrilir, ben de fazlaca etkilendiğimden gitmem. Ama bu filmden sonra fikrim değişmeye başladı. Çok sıcacık, ,insani yönü çok fazla, nefis bir film. Özellikle Kadir İnanır çok çok farklı ve harika oynamış. Türk sinemasına destek olmak için filmi sinemada izleyin lütfen.