Şaşkın
    Şaşkın hakkında görüşlerin ?

sscomeback101
    sscomeback101

29 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    3 kere alıp 3undede zewkle izledigim film...

Duygularınızı yogun olarak yasayacagınız bi film.. Zaten hepımızın filmi yaşadıgımıza emınım..

Konusu ve bende bırakdıgı etkı olaganustu.. 10/10
    oxoskvadooropaseni
    oxoskvadooropaseni

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    - " Peki ölene kadar bekleyecek misiniz? "
    - " Onu beklersem ben ölmem ki.. "
    - " Özdemir Asaf bende çok severim.. "

Harika bir filmdi.. Uzun zamandır izlemek istiyordum fakat bir türlü izleyememiştim. O kadar çok övgü gelmişti ki, sonunda izledim. Ki değdi de.

Basit bir film gibi duruyor, filmde kurgu hatası; sıkıcılık, mantık hataları vs.. olabilir. Açıkcası ilk defa bir filmde bunlara dikkat etmedim. Çünkü film o kadar sıcak, o kadar doluydu ki..

10 üzerinden 10 veriyorum. Kesinlikle izleyin, vakit kaybı olmayacaktır sizin için.
    melih-gungor
    melih-gungor

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Oldukça güzel ve neşeli bir film. Şunu söyleyebilirim izlerken kesinlikle sıkılmayacağınız bir film.

Biz bunu 3 kere izledik. Özellikle başroldeki çocuğun arkadaşı rolündeki oyuncunun performansı çok iyi.

İzlemeyenlere tavsiye ederim.
    Demirtas
    Demirtas

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Kafanızı yormadan, zaman geçirmek adına izleyebileceğiniz bir film Şaşkın. Sinemaya kazandırdığı ya da kattığı bir şey yok elbette. o anlamda vasatı aşamıyor ama bir sinema filminden çoki bir dizinin uzun bir bölümü gibi izlerseniz zevk alabilirsiniz. Siyah köpeğin intihar sahnesi gerçekten güzeldi ama.
    qerimaydin
    qerimaydin

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Bu film benim hayatımda izlediğim en kötü film. oyunculuklardan tutun kamera açılarına müziklere, repliklere kadar baştan aşağı kötü bir film. filmde oynayan oyuncuları zaten sevmiyorum bir de bunların hepsi bir araya gelince iyice çekilmez oluyor. ortalama bir yaz dizisinin herhangi bir bölümü bile bu filmden kat kat daha kalitelidir. bazı arkadaşlar konuyu çok beğendiklerini söylemişler ama yani buna benzer o kadar çok film varki. bir gencin taa antalyaya gidipte tanımadığı birini mi araması farklı olan... daha sonra yok efendim amerikan sineması kötü türk filmlerine destek verelim falan filan. türkler böyle filmler yaptığı sürece insanlar hep iyi olanın seyretmek isteyeceklerdir. izlemek isteyen arkadaşlara son tavsiyem bu filme vereceğiniz 90 dakikanın her bir dakikası size zarar ziyan olarak geri dönecektir 1/10
    nhnglsn
    nhnglsn

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    valla ben hiç beğenmedim aslında konu kötü değil ama bi konuda ancak bu kadar kötü işlenebilirdi. oyunculuklar berbat replikler berbat hele filmin sonundaki dans sahneleri tam bi felaket o kadar kötü bir kareografi hayatta olamaz izlemeye hiç gerek yok açıkçası 10/4 4 puanı da sadece konusuna veririm
    hbarichello
    hbarichello

16 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    benim şu ana kadar izlediğim en iiyi romantik komedilerden biri mutlaka izlemelisiniz:)
    class366
    class366

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    aşk eskidenmiş diyenler sadece 1 buçuk saatinizi ayırın ve ne kaçırdığınızı kendiniz görün..mutlaka izlenmesi gereken bir film.
    melek29101983
    melek29101983

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    türk sinemasında beni etkileyen filmlerden bir tanesi oldu gerçekten konusu ve anlatılan çok güzel.bir insanın aşkı için neler yapabileceğini anlatan bir aşk hikayesi bence aynı zamanda eğlencelide
    dirensar
    dirensar

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Güzel Türk filmi olmus. Insanin Evrim Akin'a asik olasi geliyor. Hele o nazli hali yok mu
    ozkancuneyt
    ozkancuneyt

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bi film.. herkese tavisiye ederimm.
    Majör-2
    Majör-2

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bence çok sempatik bir filmdi.Masum bir aşkın aslında nelere kadir olduğunu gösteren sıcacık bir filmdi.Absürd sahnelerin ve senaryodaki anlamsız sahneleri bile kapadı filmin sıcaklığı...8/10
    sanal55
    sanal55

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bence film çok süper bir film su ana kadar izlediğim en güzel romantik komedi filmi:)
    c-g-d-m-94
    c-g-d-m-94

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    idare eder ama komik
    jamesbond-2
    jamesbond-2

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir film olmuş değişik konulara değinmiş senaryo basit ama sizi sıkmıyor bu aralar sıcakta hoş bir türk filmi izlemek isteyenlere tavsiye ederim.7/10