İzlememekle bişeyin kaybedilmeyeceği filmler arasında bana göre...Lakin; Dram ve psikolojik gerilimi fena değildi..Ayrıca filmdeki herkes birbirine benziyor kim öldü kim kaldı karıştırabilirsiniz:)Oyunculukta berbat!Velhasıl beyazperde de izlememenizi tavsiye edip 10/5,5 veriyorum..selametle:)
o kadar kötüki çok yeni izlememe karşın hafızamdan apar topar silmiş gereksiz yer kaplamasına izin vermemiş olmalıyım.neden mi?izlemeyin görmeyin diyebilmek için...
İsimler birbirine benzer,yüzler desen ayıredilemez,okulda geçtiği için üniformalar da aynı.Doğal olarak herkesin ve herşeyin birbirine benzediği bir Uzakdoğu filminde bu kadar çok karakterin olması,kimin ne olduğunu anlayamamanıza ve de filmle aranızda bir bağ oluşturamamanıza sebep oluyor.Böyle olunca da film sizde hiçbir etki bırakmıyor haliyle.
Bu tür uzak doğu filmlerinden gına geldi. Tutmuş filmlerin benzerini yapmak bir yere kadar ama artık bu kadarı insanları aptal yerine koymak oluyor. Berbat...
Kore filmlerine olna saygımdan sonuna kadar izledim,içimden umarım sonu o kadar güzel biter de zaman kaybı olmaz diye düşünürken tam da beklediğim gibi biten bir son.Yönetmenin acemiliğine veriyorum bu durumu :)
bu filmi çekmişler anladım ama bu filmi nasıl pazarlamışlar onu hiç anlamadım.bu filmi kim neden,nasıl satın alır.inanılmaz derecede kötü bir film.zamanınızı sakın boşa harcamayın. 10/1
açıkcası büyük bir merakla ve ilgiyle filmi izlemeye başladım,bildiğimiz okul gençlik filmleri gibi başlayıp garip bir şekilde ilerliyor ve saçma bir final ile sonuçlanıyor,sinemaya gidipte izlenecek bir film değil belki evde dvd den izlenir yada tv de rast gelirse izlenebilir,tavsiye etmiyorum,ama yinede vakit kaydı olarak görmedim,oyunculuklar fena sayılmaz,anlayamdığım sadece finali oldu gerçekten çok saçma buldum,yani izleyenlerde final hakkında benimle aynı fikirde olacaklardır....söylenecek söz bulamıyorum puanım 5 oda oyunculuklar hatrına