turk filmlerini hic izlemiyorum bu filmide izlemedim ama dikkat ediyorum gezinirken bi kirmizilik gordugumde kesin turk filmi oldugunu dusunuyorum izleyenler haksizlik etmeyin verin biraz bu kadar pintilik iyi degil:)
mehmet ali erbil filmleriyle bence övünmekte haklı :) filmlerini kimse beğenmiyor ama beyazperde de filmleri enaz 2000 oy alıyor Gişedede küçümsenecek rakamlar yakalamıyor böyle demenize rağmen hepiniz yine yeni filmi gelince merak edip izliyorsunuz:D adam napsin :)
Askerde sakallı bıyıklı birbirinden laubali herifler cirit atıyor olurmu böyle saçmalık.Böyle rezil aşağılık filmler çekmeyi bıraksınlar artık.0 Olsa onu vericem ama yok işte 1 puan ..
Hayatımda bunda daha sacma bir film izlememişimdir.Zaten diziside iğrençdi.Bu kdr saçmalıklara T.s.k neden izin veriyor anlamıyorum.Ben komutanımla öyle konuşcam komutanım bana sus yavrum dicek.Saçma sapan şey.Yırt at gitsin.
arkadaşlar gerçekten yazıkya harbiden sadece şunu demek isterim film hakkında eğer emret komutanım dizisini seviyorsanız bu filmide izleyebilirsiniz sadece bir bölüm gibi açıkçası anlamıyorum film kötü değil ben bu yaşıma kadar bir sürü film izledim içinde o kadarı vardı ki ama bu filme kötü denmez içim elvermiyor.az önce ailece izledik çok güldük zaten biz ülke olarak küfüre gülen bireyleriz enteresan yani şayet bu filmde argo denebilcek pek bişede yoktu 10/10 verdim.
'Nasil böyle bir film çekmisler , çekerken hiç mi düsünmemisler' , demistim yillar önce sinemadan çikarken ... Oldukça gereksiz bir yapim ... 5/0,5 ...