Gölgesizler
    3,1
    Gölgesizler hakkında görüşlerin ?

dilekcabukel
    dilekcabukel

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    yok böyle bir film allahım filmin konusundan hiçbirşey anlamadım gerilim desen değil filmin türü belli değil bence tek kelimeyle kötü bu filime 8 ve 7 puan veren arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten filimden anlıyolarmış:-) böyle saçma bir filim olamaz yaaa aklı olan gitmez bu filime candan erçetinin şarkısını radyodan dinleyin yeter. kar neden yağar:-)
    gercek-b75
    gercek-b75

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    kötü kelimesi az kalıyor, çok sıkıcı bir sürü soru işareti bırakan, bence çok eksikleri olan bir film. Candan Ercetini sadece 1 saniye falan görüyorsunuz oda filmin sonunda. Birde yazılar gecerken şarkısı. hepsi bu...
    aether
    aether

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Kaar neden yağar kaarr :)))

psikolojik bir film her ayrıntı güzel anlatılmış. Aydemir Akbaşın hatıraları bile güzel resmedilmiş:). Filmin konusuda, kamera çekimleride ayrı birer kafa yormaya yarıyor.
    Kitabı okumadım lakin okumuş kadr olduğuma inanıyorum. Güzel anlatım 9 üzerinden 10.
    mugeguloglu
    mugeguloglu

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    oyuncular mükemmel fakat film çok kötüydü,konu namına hiçbir şey yok,paranıza yazık.bugün izlemek için gittim ama dayanamayıp arada çıktım.....
    02011989
    02011989

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
    filmi izleyemenler oy veriyor heralde bu filme
    cerkeskizi81
    cerkeskizi81

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
    filmi bugün izledim beklediğimi bulamadım açıkçası.. ama yine de filmde çok usta oyuncular yer almış kadro çok güzeldi bu anlamda hepsinin emeğine sağlık..
    s-durmaz
    s-durmaz

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
    filmi izledim hiç sıkıcı bir yönü yok güzel yapılmış bir film düşündürüyor izlerken sıkmıyor oyuncularda iyi seçilmiş bence tavsiye ederim herkese
    baharbasturk
    baharbasturk

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
    "Gereksiz , zaman kaybı ve paranıza yazık"
    Benim ve filmi birlikte izlediğim arkadaşlarımın ortak görüşü bu.Büyük hayal kırıklığı yaşadık.1/10
    yerdil78
    yerdil78

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
    bir insan niye böyle bir film çeker anlamıyorum... konusuz,sonuçlanmayan bir sürü karışık olay...yani seyrettiğim en sıkıcı filmlerden birisi(filmin ikinci günü
    nde biz dört kişiden başkası yoktu ki biletçi çocukla ettiğimiz kavgaya hiç değmedi doğrusu!...)
    sedas363
    sedas363

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en kötü film sıralamasında ilk 10 a girer..canınız sıkılabilir..
    saime26
    saime26

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    tam bi türk filmi.. filmi izledikten sonra beynim uyuştu yha. fragmanıyla tamamen alakasız bi film. atlı sahne haricinde hiç bi heyecan yoktu filmde. kısacası dandik.. ben beyenmedim..
    sweet-crazy
    sweet-crazy

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Çok merakla gittim filme ama çıktığımda kafamda bir sürü soru işareti vardı ... Hala da düşünüyorum "Güvercini kim kaçırdı?" diye ..Her ne kadar neyin ne olduğunu pek anlayamadıysam da Oldukça etkileyici ve düşündürücü bir film.!
    turnkey
    turnkey

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Müzikleri mi bir filmi benzersiz ve unutulamaz kılar; yoksa iyi bir film mi müziklerini taşır listelere, hitlere?

Filmi seyredip,müziklerini dinleyip bu sorunun cevabını, hep birlikte bulacağız. Ben bu eserin yapımında emeği olan tüm çalışanlara, izninizle "Gölgesizler" demek istiyorum. Ellerinize sağlık gölgesizler ekibi// Hakan Emiroğlu
    prenses22
    prenses22

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Koşa koşa gittim filme, zaten bi arkadaşımla bi ben iki kişi seyrettik koskoca salonda :( malesef benim için tam bir hayal kırıklığı yarattı...Keşke Umuta gitseymişim, konusu babam ve oğluma benziyor diye seçimimi gölgesizlerden yana kullanmıştım...
    ajbekij
    ajbekij

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Büyük bir merakla bekliyorum. Hasan Alinin bu romanını çok beğenmiştim. Sinema uyarlamasını da merak etmemem mümkün değil. Eseri de muhakkak okumalı. Ama az çok da postmodernizmden haberdar olunarak okunmalı eser.