Gölgesizler
    3,1
    Gölgesizler hakkında görüşlerin ?

fuu-nda
    fuu-nda

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
    flim demeye bin şahit lazım bu kadar saçma bi senaryo olamaz hiç bir konu yok ilk defa gittiğim bir flimde verdiğim paraya acıdım saçmalık dolu ama en ufak bir konu yok o oyunculara yazık ..
    yazıklar olsunn bu kadar iyi bir kadro nasıl bu filmde rol almayı becerebilmiş tebrik ediyorum ..
    angelus-cnr
    angelus-cnr

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
    çok kötü bir filmdi candan erçetine rağmen baya vasat zaman kaybı tamam oyunculuklar iyi ama kurtarmıyo konu yok sonlanma yok beklemiyrdum öyle bir film olacağını...
    budamibasimagelecekidi
    budamibasimagelecekidi

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Gölgesizler, yumruk gibi göğsümde... Elbette havada kalan yanları, oturmamış oyunculukları, abartıya kaçan bölümleri var, ancak; gerçeküstü ögelerden yola çıkarak gerçekleri yüzümüze çarpan, romanına sadakatini kuru bir cümleyle geçiştirmenin ötesinde, konuyu ele alış biçimiyle, efektleriyle, bütünüyle belli eden, ardından uzun süre düşündüren kaç Türk filmi izlediniz?..
    aysesaka
    aysesaka

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmde ciddi bir toplum eleştrisi var öncelikle.Kapalı toplumlarda bireyin sıkışmışlığı,çıkışsızlık çok güzel yansıtılıyor.Ben kitabı da okumuştum.Filmi izleyince belirsiz pekçok şey benim kafamda netleşti.Cevapsız hiçbir soru yok bence filmde.
    firstbanu
    firstbanu

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    ne sonu olan ne konusu olan bir film.kurgu ve senaryo karışık saçmalık.oyuncular ve yönetmen biz ne yapıyoruz?dememişlermi bu filmi çekerken...bir daha bu yönetmenin filmine gitmemmm
    dolunaynil
    dolunaynil

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bu ne rezalet bu ne saçmalıktı.Merakımdan sordum salondaki bir kişide beğendim demedi vasatında altında dediler.Afişiyle ne alakası vardı onuda anlamadım.Tek kelimeyle iğrenç
    Ferdo
    Ferdo

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Filmden sonra söylicek tek bir söz bile bulamadım,bu nedir ya her defasında yemin ediyorum Türk filmlerine gitmiyecem diye ama dayanamayıp gidiyorum yine nefret ediyorum,binlerce film yapılıyor ama saysak 10 tanesi güzeldir ya diğerleri.........
    iongun
    iongun

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Çok kötü bir fil arkadaşlar zamanınıza yazık.Filmin yarısında çıkanlar oldu biz belki filmin ikinci yarısında bişe vardır diye bekledik ama yok sıkıntıdan sinemada uğultular yükseliyodu.
    haydargunduz
    haydargunduz

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Filmi beğendim.Farklı hikayesiyle büyüleyiciydi. Arkadaşların ağır eleştirisine kesinlikle katılmıyorum, Film anlayana istediğini veriyor kusura bakmayın. Emeği geçen herkesi kutluyorum.
    saumakine
    saumakine

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    ben hala filimi çözebilmiş değilim. Film sürekli sinema izleyicisi olanlar için gerçekten değişik bir film olabilir gitmenizi tavsiye ederim. Ama sinemada aksiyon, komedi illa görmek istiyorum diyen varsa gitmesin kesinlikle.
    "kar neden yağar ki kar" en önemli repliği filmin.
    fsal9
    fsal9

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en iğrenç en kötü filimdi bukadar kötüsünü yapabilmekte bir kabiliyet sanırım. Bu arada yabancılar Türk Sinemasını izlediklerinde hakkaten bizleri sapık bir topluluk olarak görüyorlardır.Arkadaşlar paranıza ve zamanınıza yazık.
    siber29
    siber29

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    algı filmi..ben iyi algıladım..ağır bi film ama sıkıda!izlenmeli algılanmalı
    znilgunyigit
    znilgunyigit

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Filmde ki tek iyi şey oyunculuktu. Hayatımda izlediğim en kötü film....
    Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    bugünede 23 filmi sinemada izledim fakat en sıkıcısı buydu büyük umutlarla gitmişdim fakat film son derece sıkıcıydı oyuncu kadrosuna aldanmayın film vasatın altında!!
    halit1632
    halit1632

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    böyle zaman kaybı yaratan filmler neden yapılır.böyle kalite oyuncular neden oynar.gitmemenizi tavsiye ederim...