6OK
29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Gerek hikaye/senaryo, gerekse çekimler, bölümler vs birbirinden kopuk yazılıp yönetilmiş.Oysaki aksaklıklar giderilseymiş ortya güzel, sıcak , sevecen bir yaz filmi çıkabilirmiş. Güzel bir fırsat kaçırılmış :(
TEKnık acıdan cok yetersız..sesler goruntuler berbat..oysakı bodrum zaten dogal guzellıkler yurdu bır fotografcıyla anlassa daha ıyı goruntu elde edebılırdı... fakat konusu saglam samımı..gercı oyunculuklar bebrat..harun ozakıncı tıpleme olarak dogru ama oyunculuk berbat. yalnız o ıbrahım karakterı superdi..o adam yetenek sahıbı.fılmın 2. artısı ıbrahım.. maalesef bastan ıtıbaren ızleyemedım hep atlayarak ızledım cunku akıcı degıl..cok basıt cekılmıs..bende kamera alıp fılm cekıyom arkadaslar..
film inanılmaz sıcak bir film, uzun zamandır izlediğim en güzel filmlerden biriydi, harun özakıncı beklediğimin çok çok üstünde rol yapmış kesinlikle süperdi, mutlaka gidin...
inanılmaz güzel filimdi. Sesde biraz problem vardı sanırım dublajsız olduğu için. Komedi filmi diye çıkan o iddiali ezon filmlerini cebinden çıkaracak bir film. Keşke daha fazla kişi izlese gari diyesi geliveiyo insanın. Cumhurun arkadaşı ibraham sa bende filmin esas kahramanı. (lan aksi"-"on gontorunla ne ariyiveriyon aç adam) repliğine bayıldım. İyi seyirler
belgesel tadında güzel bir film..Hele de bodrum sizin için bir anlam ifade ediyorsa daha bi güzel, ibrahim karakteri konuşmasından tavırlarına kadar herhaliyle mükemmeldi :)