Kız Kardeşim Mommo
    3,4
    Kız Kardeşim Mommo hakkında görüşlerin ?

prideprejudice11
    prideprejudice11

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    bu film nasıl 7 puan alabilmiş? ben 1 puan verdimgereksiz bi film neden bu filmi çekmişler ki
    betul-0794
    betul-0794

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    türk yazarların gene duygu yüklemek için saçmaladığı bir film örneği...film bittiğinde ne oldu bitti mi şimdi diye bakıp kaldık sessiz sedasız öylece giden bir film. hiçbir atraksiyon yok sanki birinin bir günlük hayatından kesip almışsın gibi sebep sonuç yok.
    birgulistan
    birgulistan

14 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Biz küçükken annem bize masal anlatırdı ve her defasında ağlayıp anneme sarılırdım.Resmen Annemin masalını film yapmışlar.filmi izlerken,filmden çıktıktan sonra,anneme anlatırken yine ağladığım.
    Sevgiye ve merhamete ihtiyacımız olan dünyada filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
    sevgiyle kalın....
    yaseminoz-2
    yaseminoz-2

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Her abi ve kız kardeşin izlemesi gereken bir film,çok güzel!! Abi kızkardeş değilseniz beğenmemeniz doğal,birşey diyemem...
    aziz3472
    aziz3472

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    çok hoş film, yapılan olumsuz eleştirilere aldanmayın. onlar holiwood meraklısılar gibi. çok dramatik ve çocuk oyuncular çok iyi..
    vedayagmuru
    vedayagmuru

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    çok çok etkileyici..çok güzel..çok doğal bi film..açıkçası filmi izlemeye giderken bu kadarını beklemiyodum...o çoçuğun kız kardeşini koruyuşu,evin tüm işlerine bakması,o yaşında bulaşık yıkayıp,yemek yapması,kızın kendilerine bakmayan babalarının yolunu gozlemesi...çok ağladım..hiç bu kadar ağlamamşıtım...hala aklıma ahmetin yemek yapışı geldimi ağlıyorum..Rabbim o duruma düşen her çocuğun yardımcısı olsun...onları muhtaç durumda bırakmasın....
    heinen17
    heinen17

13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    arkadaslar yorumlara aldanmayın ödül almış falan ama flmde hic bisey olmuyor hep aynı hızda sıradan seyler olup duruyor ne bir duygu ne bir etki bırakmıyor zaman kaybı
    enzofrancescoli
    enzofrancescoli

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten mükemmel ötesiydi, devam iyi filmler yapın,müziklerede ne denebilirki erkan oğur döktürmüş,mommo konyadaki filmin çekildiği köyde öcü anlamına gelen bi kelime,küçük kız müthişti abiside altta kalmamış,final içimizi sızlattı...
    bycorsair
    bycorsair

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    çok sıradan bir filimdi, ben hala o afişlere mommo yazısını neden yazdıklarını anlamış değilim, filimde sadece ismi geçiyor 2 3 yerde. Güzel hareketli yapabilirlerdi filmi, ama hayal kırıklığına uğradım diyebilirim..
    gulsenyegen
    gulsenyegen

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Son derece yalın, ama bir o kadar da yaralayıcı bir film. Çocuklar üstünde bir kez düşünmemizi sağlıyor.Yürekleri parçalayıp, gözyaşlarına boğmuyor izleyenleri.Ancak öyle bir burkuyor ki yürekleri, canınız yanıyor. Haftalarca vizyonda kalan, kocaman bütçeli, reklam kampanyalı filmleri fazla zorlanmadan, büyük farkla geçmiş.Bir çok ödülü alması umuduyla emeği geçenlerin eline sağlık.
    sifoncan
    sifoncan

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    bugun ızledım fılm gercekten içimden bişeylerin kopmamak için mücadele verdigini gördüm kardes sevgisi bole tenımlanabilirdi ve bir babaya ancak bu kadar cok bole kufredılebılırdı kesınlıkle tavsıye ederım ayrıca muzıklerde harıka tam bir uyum senfonisi
    mesut-gulcan
    mesut-gulcan

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Kanimet tamamen sana katılıyorum. İpe sapa gelmez, saçma sapan, birbirinin kopyası günümüz filmlerinin arasında hemen kendini belli eden farklı bir film bence Kız Kardeşim: Mommo, merakla bekliyorum doğrusu.
    mehmetcigdem42
    mehmetcigdem42

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    evet bende filmde oynayanlardan birisiyim film benim kasabamda çekildi yaşanmış ve bizlerinde şahit olduğu bir hayat hikayesi film çekimlerinde baştan sona olmamıza rağmen bu kadar güzel olabileceğini biz bile düşünmemiştik sayın yönetmenimizi kutluyorum
    bilginistan
    bilginistan

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    ilginç bir istatistik olarak filmde oynayan 7 oyuncudan 5 inin ismi 'm' ile başlıyor ki zaten bunlarının 3 ünün adı 'mehmet'...